Sfatul pe care Jennifer Lopez n-a vrut să-l respecte când era tânără. Şi bine a făcut!

Distribuie

Vedeta a povestit cum la începutul carierei i s-a spus că silueta sa cu forme generoase nu o avantajează. Ea a primit atunci un sfat pe care nu l-a luat în seamă.

Celebră pentru vocea sa, dar şi pentru formele ei generoase, Jennifer Lopez este una dintre puţinele artiste care nu-şi ajustează silueta din considerente de imagine. Cântăreaţa a avut dintotdeauna tendinţa de a aduna câteva kilograme în plus, dar cu timpul, formele sale au devenit apreciate chiar dacă au depăşit standardele din industria muzicală. La început, însă, n-a fost deloc uşor.

Într-un interviu pentru InStyle, solista în vârstă de 48 de ani a declarat că i s-a recomandat să slăbească, dar ea a refuzat să ia în seamă criticile. „Nu m-a deranjat deloc. Dar am primit o grămadă de reproşuri de la cei din industrie. Îmi spuneau <<ar trebui să dai jos câteva kilograme>> sau <<Trebuie să faci asta sau aialaltă>>. Până la urmă am ajuns în punctul în care am zis <<Asta sunt eu. Aşa arăt>> „, a spus J Lo. „Toţi cei cu care am copilărit arătau aşa şi toţi erau frumoşi pentru mine. Nu vedeam nimic greşit în asta. Şi tot nu văd!”, a continuat ea.

Lopez a mai spus că sprijinul mamei şi al bunicii sale a fost fundamental pentru ca ea să-şi păstreze încrederea în imaginea sa şi că în familia sa o femeie frumoasă era o femeie cu forme voluptoase. „Tata adora corpul mamei mele – toţi bărbaţii din familia noastră iubeau corpurile femeilor. Să ai forme şi să nu fii înaltă de doi metri n-a fost niciodată mare lucru pentru ei; de fapt, era ceva ce merita sărbătorit. Şi mai târziu, când am adus asta în faţa întregii lumi, nu încercam să transmit vreun mesaj. Eram doar eu însămi”, a mai spus artista.

Jennifer a mărturisit că speră să-i transmită acest mod de a fi şi fiicei sale în vârstă de 10 ani, Emme Muñiz: „Cel mai important lucru pe care vreau să îl înveţe este să se iubească şi să se respecte în primul rând pe ea şi să se asigure că obţine respectul celorlalţi.

Reţelele de socializare sunt amuzante, dar la sfârşitul zilei trăieşti tot într-o lume reală, unde ai un grup de prieteni şi familia. Încerc să o ajut să se concentreze pe lucrurile care contează: să fie un om bun, o prietenă bună, o fiică bună, să fie fericită şi să facă ceea ce iubeşte.”

J Lo mai are un băiat, Maximilian Muñiz, din căsnicia cu Marc Anthony.

Actriţa şi cântăreaţa americană a declarat într-un interviu pentru revista Harper’s Bazaar că, la începutul carierei sale, a fost hărţuită sexual de un regizor, al cărui nume a refuzat însă să îl facă public. Regizorul i-a cerut să-i arate sânii. „Nu am fost abuzată în felul în care au fost alte femei. Mi-a spus însă vreun director să-mi scot bluza şi să-mi arăt sânii? Da, mi-a spus. Am făcut-o? Nu, nu am făcut-o”, a spus ea.

„Când am protestat, am fost îngrozită. Îmi amintesc că inima îmi bătea puternic şi mă gândeam «Ce am făcut? Omul ăsta este cel care mă angajează!»”, a adăugat Lopez. „Era unul dintre primele mele filme. Dar, în mintea mea, ştiam că acest comportament nu este unul corect”, a mai spus ea.

Lopez a debutat pe marele ecran în 1986, cu „My Little Girl”, pe când avea 16 ani, după care au urmat rolurile din „Selena”, „Anaconda” şi „Out Of Sight”

La începutul carierei,Jennifer Lopez a fost sfătuită să mai slăbească, dar ea nu a avut încredere în felul în care arată

Cântăreaţa se numără printre multele femei care au ales să-şi împărtăşească experienţele despre hărţuire şi agresiune după scandalul declanşat de acuzaţiile aduse producătorului Harvey Weinstein. Într-o călătorie recentă pe care a făcut-o în Puerto Rico, vedeta s-a îmbrăcat în negru în semn de susţinere pentru mişcarea Time’s Up dedicată luptei pentru egalitatea de gen.

Jennifer Lopez a fost căsătorită de trei ori: cu ospătarul cubanez Ojani Noa în perioada februarie 1997 – ianuarie 1998, cu dansatorul Chris Judd în perioada septembrie 2001 – iunie 2002 şi cu cântăreţul Marc Anthony în perioada iunie 2004 – aprilie 2012.
Vedeta americană a avut relaţii şi cu alţi doi bărbaţi celebri din showbiz, precum rapperul P. Diddy şi actorul Ben Affleck.

La sfârşitul lunii mai 2014, presa americană a anunţat că Jennifer Lopez s-a despărţit de dansatorul Casper Smart, cu care avea o relaţie din octombrie 2011, întrucât acesta ar fi înşelat-o cu doi transsexuali.

În prezent, Jennifer Lopez are o relaţie cu jucătorul de baseball Alex Rodriguez (41 de ani).

Jennifer Lopez, în vârstă de 48 de ani, s-a lansat iniţial ca actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop.

După ce a devenit cunoscută în anii 1990 cu rolul din sitcom-ul „In Living Color”, Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum „Selena”, „Trenul cu bani”, „Anaconda”, „Eu cu cine mă mărit?”, „Camerista”, „Plan de rezervă” şi „Pregăteşte-te, că vine!”.

Şi-a lansat albumul muzical de debut, „On the 6”, în 1999. Jennifer Lopez s-a remarcat şi în calitate de jurat al emisiunii-concurs „American Idol”, dar şi cu numeroase albume pop, care s-au vândut în peste 80 de milioane de exemplare. Jennifer Lopez este şi o femeie de afaceri cu un simţ antreprenorial dezvoltat, artista lansându-şi propria companie de producţie, o linie vestimentară şi o gamă de parfumuri.


Distribuie
..