Sfârşit de doliu: Celine Dion a purtat o rochie îndrăzneaţă

Distribuie

Cântăreaţa în vârstă de 49 de ani revine la viaţa mondenă după moartea soţului său. Ea a purtat o rochie care îi lăsa piciorul la vedere.

A trecut un an greu pentru cântăreaţa canadiană. După moartea soţului său, René Angélil, răpus de cancer la gât în ianuarie 2016, Celine Dion a trecut printr-o lungă suferinţă, dar şi-a regăsit puterea de a merge mai departe şi de a urca din nou pe scenă, iar recentele apariţii la evenimente mondene par să confirme că ea e pe drumul cel bun.

Artista a participat pe 1 mai la o expoziţie de costume organizată de Metropolitan Museum of Art din New York, intitulată „Rei Kawakubo/Comme des Garcons: Art of the In-Between”, iar apariţia sa a fost remarcabilă. Îmbrăcată într-o rochie atipică, din piele neagră, cu o despicătură largă care îi lăsa la vedere piciorul drept, Celine a acaparat bliţurile fotoreporterilor. Vedeta era într-o formă foarte bună şi nici nu se cunoştea că în urmă cu o zi fusese ocupată cu un alt eveniment monden.

Duminică, ea a participat la petrecerea organizată în New York de Harper Bazaar şi arăta grozav într-o rochie care îi venea perfect, asortată cu o şapcă ce-i dădea un aer ştrengăresc şi o întinerea mult.

În ultima perioadă, Celine Dion a făcut eforturi mari să depăşească singurătatea după moartea soţului. Ceea ce a ajutat-o mult a fost faptul că a dormit în fiecare noapte cu copiii – gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de şase ani. „Mă organizez singură ca să nu mă simt singură. Am un pat mare, mare de tot, şi dorm cu gemenii mei. Ei mă liniştesc mult. Am nevoie de ei. Trebuie să-mi fie aproape”, a mărturisit ea pentru tabloidul britanic The Sun. „Când va veni vremea şi-mi vor spune că vor camera lor, au camera pregătită. Dar ne uităm mult le televizor împreună. Am redescoperit Discovery”, a mai spus ea.

Celine Dion a adăugat că îl va jeli tot restul vieţii pe René, cu care are cei doi gemeni, dar şi un fiu mai mare, René-Charles, 16, în vârstă de 16 ani.

Într-un interviu pentru CBS în octombrie anul trecut, Céline a declarat că nu a iubit niciun alt bărbat în afară de René, dar şi că toată experienţa amoroasă din viaţă a avut-o împreună cu Rene. „Înainte să se stingă, a fost foarte, foarte dificil pentru noi toţi”, a spus Céline într-un interviu după recitalul său cu numărul 1.000 în Las Vegas. „Pentru mine mai ales, şi pentru copiii mei, să-ţi vezi bărbatul vieţii tale murind câte un pic în fiecare zi a fost cumplit. Când s-a stins, a fost un fel de uşurare pentru mine, după o suferinţă aşa mare pe care o vedeam la bărbatul pe care îl iubesc, singurul om pe care l-am sărutat vreodată, singurul bărbat pe care l-am iubit”, a spus cântăreaţa pentru CBS.

René Angélil a decedat la vârsta de 73 de ani, în reşedinţa sa din Las Vegas, „după o lungă şi curajoasă luptă împotriva cancerului”, au declarat reprezentanţii acestuia. Familia lui René a solicitat atunci să îi fie respectată intimitatea în aceste momente dificile.

Angélil a fost operat de o tumoare canceroasă în zona gâtului, în decembrie 2013.

În august 2015, Céline Dion a dezvăluit într-un interviu faptul că soţul ei doreşte să îşi petreacă ultimele clipe din viaţă alături de ea şi să moară în braţele sale.

Solista a mai suferit o pierdere după ce Daniel Dion, unul dintre fraţii ei, a murit la vârsta de 59 de ani, din cauza unui cancer extins. Acesta a decedat la două zile după ce soţul artistei a încetat din viaţă.

Céline Dion şi René Angélil, care a fost şi managerul şi mentorul cântăreţei, s-au căsătorit în 1994. Ei au avut împreună trei copii – René Charles, în vârstă de 14 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de cinci ani. Angélil a mai avut trei copii dintr-o relaţie anterioară, respectiv pe Anne-Marie, Patrick şi Jean-Pierre.

Céline Dion s-a născut pe 30 martie 1968, în Canada, într-o familie melomană cu 14 copii. Cântăreaţa a cucerit, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, Statele Unite. În cei peste 25 de ani de carieră, Céline Dion a primit numeroase premii muzicale şi a vândut peste 200 de milioane de albume.

http://www.eva.ro

Distribuie
..