Sex. Ce trebuie să ştii când faci dragoste cu un bărbat de 30 de ani

Distribuie

Este vârsta la care cei mai mulţi bărbaţi dobândesc suficientă experienţă încât să fie încrezători şi dezinvolţi. Ai toate şansele să te bucuri de clipe senzaţionale de plăcere.
„În floarea vârstei”, aşa cum spune o expresie veche românească, bărbaţii de 30 de ani sunt suficient de maturi încât să se întrebe şi ce vor femeile, după perioada vârstei de 20 de ani, când îşi descoperă propriul corp, nevoi şi senzaţii. Iată ce ar trebui să ştii când faci sex cu un bărbat aflat în jurul vârstei de 30 de ani:

Ştie ce face

Este vârsta la care cei mai mulţi bărbaţi dobândesc suficientă experienţă sexuală încât să pară siguri pe ei, să fie încrezători şi dezinvolţi. Ai toate şansele să te bucuri de clipe senzaţionale de plăcere alături de un tip de această vârstă. Cunoaşte destul de bine corpul femeii, ştie ce trebuie să facă pentru a te aduce în extaz sau este dispus să înveţe.

Vrea ceva nou

Este o vârstă a maturizării, iar un element important al acestui proces este experimentarea lucrurilor noi. Bărbatul de 30 de ani este dispus să încerce foarte multe în pat, fiind dornic să testeze cam tot ce se poate, fie că este vorba de poziţii, tehnici sau jucării sexuale.

Se plictiseşte repede

Tocmai pentru că are o dorinţă puternică de a încerca tot mai multe lucruri noi în plan sexual, bărbatul de 30 de ani se plictiseşte foarte repede dacă nu eşti deschisă la nou. Se simte captiv într-o relaţie plictisitoare din punct de vedere sexual.

Poate face şi dragoste, nu doar sex

Dacă la vârsta de 20 de ani cei mai mulţi bărbaţi sunt îngroziţi de posibilitatea unei relaţii stabile, după 30 de ani încep să viseze că vor găsi femeia perfectă, alături de care să-şi petreacă viaţa. Iar dacă este îndrăgostit, bărbatul aflat la această vârstă poate transforma partidele voastre de amor în experienţe extraordinare, pline de afecţiune, care vă pot apropia şi mai mult.

Distribuie
..