Semne că ai găsit bărbatul perfect

Distribuie

Când intri într-o relație, nu poți avea certitudini, însă sunt unele semne care îți pot arăta dacă ai găsit persoana potrivită. Vezi la ce trebuie să fii atentă.

Când intri într-o relație, nu poți avea certitudini, însă sunt unele semne care îți pot arăta dacă ai găsit persoana potrivită. Vezi la ce trebuie să fii atentă.

Advertisement

Îți oferă mai mult decât sprijin financiar

Partenerul ideal face tot ce poate pentru a te proteja și a te face să te simți în siguranță. Dacă alături de iubitul tău simți că nu ți se poate întâmpla nimic, înseamnă că ți-ai găsit sufletul pereche, potrivit specialiștilor citați de positivemed.com.

Are o relație bună cu părinții lui

Studiile au arătat că persoanele care au avut probleme cu părinții în adolescență au căsnicii nefericite. Cercetătorii de la Universitatea din Alberta au constatat că bărbații apropiați de mamele lor le oferă partenerelor un mediu cald și iubitor.

Nu a avut multe partenere intime

Un sondaj efectuat de sociologii americani a arătat că bărbații care au recunoscut că au avut mai multe relații înainte să se căsătorească s-au declarat mai puțin satisfăcuți sexual în căsnicie. Această situație apare deoarece acești bărbați sunt mai conștienți de alternative.

Nu a locuit cu tine înainte de căsătorie

Același sondaj a arătat că partenerii care au locuit împreună înainte de căsătorie s-au declarat mai nefericiți în relație.

Vede viața diferit de tine

Contrar opiniei populare, o relație bună nu înseamnă neapărat că partenerii sunt de acord asupra orcărui lucru. Specialiștii susțin că o jumătate care îți oferă mereu o perspectivă diferită asupra vieții poate reîmprospăta relația și te ajută să vezi lumea într-un fel neașteptat.

Poate trăi fără tine

În filmele romantice, îndrăgostiții își spun frecvent că nu ar putea trăi unul fără altul, însă specialiștii nu sunt de acord cu această situație. Un cuplu reușit este construit de doi oameni care sunt capabili să trăiască bine împreună la fel de bine cum ar face-o separat. Este important ca fericirea ta să nu depindă de celălalt.

 

Se iubește pe sine

Atunci când partenerul tău te pune pe tine pe primul lung, poate fi epuizat emoțional la un moment dat. Indicat este să se gândească și la binele lui, să fie fericit, pentru că astfel te va face fericită și pe tine.

Se controlează

Un studiu din 2011 a arătat că soții care reușesc să își controleze impulsurile sunt cei mai buni parteneri. Persoanele care nu sunt prezente în relație nu comunică bine cu partenerii, cele care nu au răbdare, nu vor putea să își stăpânească furia, iar cei care nu pot să își controleze pornirile vor fi infideli. Un pic de spontaneitate este binevenită, însă bărbații care au constant probleme de auto-control nu vor fi buni soți.

libertatea.ro


Distribuie
..