Selena lansează o piesă cu un fost iubit. Ghicești despre cine e vorba?

Distribuie

 Nu, nu e vorba despre Justin Bieber. Selena Gomez e pe val și se pregătește să lanseze o piesă nouă. După colaborarea cu Kygo, pentru ”It Ain’t Me”, Selena pregătește un nou featuring, de data aceasta cu un artist cu care s-a spus că a avut o relație.

Selena colaborează cu rapper-ul Gucci Mane, iar el a fost cel care a dezvăluit, din greșeală, într-un interviu. A vrut să evite întrebarea, dar a spus că ”Nu vreau să vorbesc despre asta, pentru că nu e piesa mea, e a ei”. Ooops!

Gucci Mane și Selena au lucrat împreună în 2013, la filmul ”Spring Breakers”, pe vremea când Selena forma un cuplu cu Bieber. La vremea respectivă, presa internațională scria că cei doi petreceau ore întregi singuri, în cabina cântăreței. Producătorii au trimis la un moment dat agenții de pază să se asigure că totul e ok. Devenise un ”inside joke” pe platourile de filmare și toată lumea o tachina pe Selena cu faptul că îi va spune lui Bieber despre aventura lor.

Patru ani mai târziu, cei doi au lucrat din nou împreună, de data aceasta în studioul de înregistrări. Nu se știe cum se va numi piesa, nici când va fi lansată.

Apropo, așa arată trailer-ul filmului în care au apărut împreună:

http://zutv.ro


Distribuie
..