Secrete dezvăluite: Antrenorul Rihannei te ajută să slăbeşti

Distribuie

Megan Fox, Rihanna şi actriţa Halle Berry se numără printre cele mai frumoase femei de la Hollywood. Vedetele sunt admirate pentru formele voluptoase şi pentru trupul intens lucrat şi bine proporţionat.

Forma fizică de invidiat se obţine cu sesiuni de antrenamente dificile alături de celebrul trainer Harley Pasternak. Rutina de întreţinere fizică a celor trei dive include mersul pe bicicletă, săriturile cu coarda, alergatul pe bandă şi săriturile combinate cu flexări ale mâinilor şi picioarelor.

Pe lângă aceste exerciţii fizice, antrenorul personal are şi câteva recomandări pentru cei care vor să piardă din surplusul de kilograme şi să se pregătească pentru proba costumului de baie. Cele 5 kilograme care te despart de silueta de vis sunt, de obicei, greu de dat jos, dar cu aceste sfaturi personal trainer-ul garantează succesul.

– Mersul pe jos face piciorul frumos! Harley Pasternak recomandă să facem cel puţin 10.000 de paşi în fiecare zi.

– Încearcă să te culci la o oră rezonabilă. Odihna este foarte importantă, iar lipsa somnului predispune la îngrăşare.

– Nu uita să te hidratezi corect! Deshidratarea duce la mâncatul excesiv.

– Pentru gustările dintre mese alege iaurtul grecesc, deoarece este mai consistent şi mai nutritiv.

– Antrenorul  Harley Pasternak recomandă ca una dintre cele trei mese să fie alcăuită dintr-un smoothie delicios. Iată şi un exemplu: iaurt, măr, banană, spanac, migdale şi scorţişoară. Yummy!

one.ro


Distribuie
..