Se uită numai după tinerei! Jennifer Lopez a trecut de la dansatori la cântăreți! Vezi care e noua cucerire

Distribuie

Jennifer Lopez nu se poate abține. Celebrei artiste se pare că îi fug ochii numai tinerei. Abia anunțase recent că a decis să se împace cu dansatorul Casper Smart, însă se pare că s-a răzgândit. Aceasta s-a declarat cucerită de artistul, în vârstă de 22 de ani, Liam Payne, de la One Direction.

Tennis Pros and Celebrities at the 2015 U.S. Open - Day 3

Cei doi s-au întâlnit pentru a discuta o posibilă colaborare, potrivit tabloidului The Sun, iar întâlnirea se pare că a fascinat-o pe J.Lo, care s-a arătat încântată de chipeșul tinerel și au decis să se mai vadă pe viitor. În plus, Liam și-a luat angajamentul că îi va scrie mai multe piese și apoi i le va prezenta pe toate, fiind încântat de faptul că artista vrea să colaboreze cu el. Publicațiile de peste Ocean susțin că cei doi vor ieși la prima întâlnire romantică înainte ca prima lor piesă împreună.

Jennifer Lopez a fost căsătorită de trei ori: cu ospătarul cubanez Ojani Noa, în perioada februarie 1997 – ianuarie 1998, cu dansatorul Chris Judd, în perioada septembrie 2001 – iunie 2002, şi cu cântăreţul Marc Anthony, în perioada iunie 2004 – aprilie 2012. Vedeta americană a avut relaţii şi cu alţi doi bărbaţi celebri din industria de divertisment, rapperul P. Diddy şi actorul Ben Affleck.

libertatea.ro


Distribuie
..