Se întorc pe scenă? Se pare că Victoria Beckham ar fi acceptat să fie din nou parte din Spice Girls! VIDEO

Distribuie

Presa din Marea Britanie a anunţat că fanii ar putea avea din nou ocazia să le vadă pe scenă pe Spice Girls, însă Victoria Beckham a pus o condiţie.

 

Se pare că Geri, Emma, Mel B şi Mel C ar fi reuşit să o convingă pe colega lor Victoria să cânte din nou alături de ele, însă soţia lui David Beckham a impus o condiţie.

Potrivit unor surse, aceasta a refuzat să cânte în cadrul turneului prin care se marchează 20 de ani de la întemeierea trupei, dar ar fi acceptat să ia parte la câteva concerte.

“Este foarte stresată, pentru că simte nevoia să se concentreze asupra familiei sale şi a celor patru copii, după ce anul trecut a tot încercat să jongleze între rolul de mamă şi cariera sa. Crede că dacă ar pleca în turneu, ar fi prea mult, mai ales că are deja foarte multă muncă în imperiul său de designer”, a mărturisit un apropiat.

Se pare încă că Mel C ar fi avut o bună parte din “vină” pentru această decizie. Artista ar fi ameninţat că dacă Victoria nu participă, se va retrage şi ea din acest eveniment, aşa că a pus mai multă presiune pe Posh Spice.

Aşa se face că, după sărbătorile de iarnă, nevasta lui Beckham a recunoscut că se simte datoare faţă de colegele şi fanii săi şi că va urca pe scenă la câteva concerte la Londra.

libertatea.ro

 


Distribuie
..