Scrisoarea care a șocat Facebook-ul. Ce a spus un copil înainte să moară de cancer

Distribuie

Un baiat din SUA a lăsat o scrisoare impresionanată cu puțin timp înainte de se stinge din viață în urma unei tumori canceroase.

Copilul nu mai putea să scrie, însă i-a dictat întreaga scrisoare mătușii sale care a trecut totul pe hârtie.

”De ce scriu asta? Ca să spun întregii lumi cum mă simt. Numele meu este Finlay Church. Îmi place numele meu. Îmi place ciocolata. Am iubit întotdeauna mâncarea.

De multe ori înjur în gând când simt durere. Durerea se simte ca durerea. Nu o pot explica în alt mod decât că sunt sătul. Pentru că este plictisitor și sunt sătul să simt acest sentiment în fiecare zi.

Mă simt obosit și mă dor mușchii și m-am săturat să fiu gras.

Mă uit cu mătușa mea la niste fotografii cu prietenii și familia. Îmi iubesc mama. Mama, ești incredibilă, esti nebună, eșlti cea mai bună mamă din lume. Tată! Ești mai sensibil decât mama.

Să-l ia naiba de cancer. Mi-ai schimbat viața și în bine și în rău. Îmi este puțin teamă că voi pierde lupta cu cancerul. Sper că nu, totuși. Când o să fiu mare, vreau să devin cel mai bun polițist pe care l-a avut vreodată Birminghamul” este mesajul copilului, conform metro.co.uk.

Din nefericire, băiatul s-a stins la doar patru zile după ce a transmis această scrisoare.  Părinții lui au făcut-o publică pentru a atrage atenția asupra nevoii de a lupta împotriva cancerului.
realitatea.net


Distribuie
..