Școala de agățat. Bloggerița care le învață pe femei cum să cucerească un milionar: „Refuz să mă întâlnesc cu bărbați săraci“

Distribuie

  1. Bloggerița suedeză Anna Bey (33 de ani) le învață pe femei unde și cum pot să cucerească tipi bogați. Cu o vastă experiență în materie de agățat, ea refuză să se întâlnească cu bărbați fără bani și n-are nicio problemă de ordin moral.

Dacă tu crezi că o femeie care cucerește bărbați pe care îi vânează în funcție de avere este un exemplu imoral, înseamnă că n-ai școală. Școala de agățat se numește, da, chiar așa, și se adresează femeilor care practică „dragostea din interes”. Ele învață aici unde pot găsi și cum pot cuceri bărbați bogați.

Crezi că asta este o formă de prostituție? Ei bine, depinde cine judecă problema: ceea ce lumea largă obișnuiește să considere o practică imorală pentru bloggerița Anna Bey reprezintă un mod practic de a îmbina utilul cu plăcutul. Tânăra de 33 de ani spune că experiența sa a ajutat-o să-l cunoască pe bancherul cu care este căsătorită. Fără să se ascundă în spatele unor false prejudecăți, suedeza care a apărut în emisiunea TV „This Morning” le dezvăluie celor 50.000 de admiratori de pe Instagram stilul ei de viață glamour, relatează Daily Mail.

Anna spune cu sinceritate că refuză să se întâlnească cu bărbați care n-au bani și își împărtășește trucurile pe blogul său, intitulat sugestiv „Școala de bogăție”.

Condiția de bază pentru ca femeile să aibă parteneri cu bani este să-i întâlnească, iar pentru asta trebuie să știe unde „să-i vâneze”. Tânăra stabilită la Londra explică pe blog că milionarii pot fi găsiți în general în magazinele pentru bărbați, la nunțile din înalta societate și la cartierele financiare din marile orașe.

În cea mai recentă postare de pe site-ul ei, Anna le recomandă cititoarelor să meargă mai des în magazine precum Whole Foods, în cele de țigări, la cursele de iahturi și la operă, susținând că femeile au mai multe șanse să găsească bărbați bogați în aceste locuri. Iată câteva dintre argumentele ei:

Cartierele financiare

„Vara este de regulă perioada perfectă pentru a întâlni un bărbat, întrucât toți ieșim mai mult afară și suntem într-o dispoziție propice pentru dragoste. Un bărbat singur muncește mai mult și n-are o femeie sau o familie care să-l tragă înapoi. Dacă mergi în cartierele financiare, vei găsi un om de afaceri (chiar și în locuri precum cafenele sau terase pe acoperiș) și vei avea o competiție mai ușoară”, scrie autoarea. „Fă efortul de a ieși mai mult și vei observa cât de încărcat va deveni programul tău de întâlniri”, adaugă ea.

Călătorii în Europa

„Gîndește-te unde ar călători bărbații singuri. Ți-aș recomanda Europa, în special țările meditareneene, cam asta merge acum. Bărbații preferă să meargă undeva unde au parte de petreceri și dacă sunt sub 50 de ani, de obicei călătoresc în grup sau cu amici însurați”, își sfătuiește Anna cititoarele.

„Ți-aș recomanda să te duci undeva precum Mykonos sau Ibiza, unde sunt o mulțime de tipi singuri.

Și contrar părerii generale, că nu te poți căsători cu cineva cunoscut acolo, dacă ești deschisă și prietenoasă, ai putea să-ți găsești viitorul soț”, își încurajează „elevele” profa de agățat.

Nunțile din înalta societate

Anna este convinsă că una dintre cele mai importante condiții pentru ca o femeie să cunoască un bărbat bogat este să aibă relații, iar unul dintre cele mai eficiente moduri pentru a le construi este să meargă la nunțile oamenilor importanți: „Să ai relații bune este cheia pentru a-ți găsi perechea – așa mi-am cunoscut partenerul și multe dintre prietenele mele și-au găsit soții.”

„Relațiile sunt importante și vei găsi numai tipi înstăriți dacă te învârți în cercurile din înalta societate. 

Odată ce ai aceste conexiuni, locul perfect pentru a cunoaște pe cineva este la o nuntă sau prin intermediul unor prieteni importanți”, scrie ea. „Nunțile sunt un loc excelent pentru a întâlni bărbați și ei au tendința să provoace emoții romantice”, conchide bloggerița.

eva.ro


Distribuie