Scenă ireală: Nicole Kidman şi-a sărutat iubitul din film de faţă cu soţul. Vezi ce reacție a avut

Distribuie

Actriţa în vârstă de 50 de ani l-a sărutat pe buze pe Alexander Skarsgård, la gala premiilor Emmy. Soţul său, Keith Urban, o aplauda la doi paşi de ea.

Nu şi-a luat mâinile de pe soţul ei cât au păşit pe covorul roşu, dar nici de partenerul din filmul „Big Little Lies” nu s-a putut dezlipi: Nicole Kidman a produs scena serii duminică, la gala premiilor Emmy, unde l-a sărutat pe buze pe Alexander Skarsgård, în văzul tuturor şi la doi paşi de Keith Urban, care o aplauda.

Totul s-a petrecut după ce Alexander a coborât de pe scenă, unde i s-a înmânat premiul pentru cel mai bun rol secundar masculin într-o miniserie; în timp ce actorul în vârstă de 41 de ani se îndrepta spre locul lui, Nicole l-a sărutat afectuos pe buze, punându-şi ambele palme pe obrajii lui, relatează Daily Mail.
În loc să fie gelos, soţul actriţei, Keith Urban, aplauda zâmbind imperturbabil, dar e greu de crezut că se aştepta la acest gest.

Subiectul a fost intens dezbătut pe reţelele de socializare. „Sunt singurul care se întreabă de ce Nicole Kidman a găsit tocmai acum ocazia de a-l săruta pe Alexander Skarsgard care a câştigat un premiu Emmy?”, a scris cineva pe Twitter. Un alt fan a glumit, scriind că cei doi actori nu-şi mai pot ţine secretă relaţia: „Acel moment în care îţi lipeşti buzele accidental de iubitul tău secret, în prime time la televiziune.”

Alţii s-au amuzat copios pe seama „sărmanului” Keith Urban, care a ajuns să-şi aplaude soţia în timp ce sărută un alt bărbat chiar în faţa lui.

„Nicole e o bestie”, a scris un utilizator.

Alexander, care în „Big Little Lies” joacă rolul soţului eroinei interpretate de vedeta australiană, a mulţumit, în discursul său, actriţelor cu care a lucrat – Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Zoe Kravitz şi Laura Dern. „Mulţumesc că l-aţi acceptat pe acest băiat printre voi, fetelor”, a spus actorul suedez.

Înainte de acest moment memorabil, Nicole Kidman şi Keith Urban, căsătoriţi din 2006, au fost nedespărţiţi pe covorul roşu. Cei doi au sosit ţinându-se de mână şi au pozat zâmbind pentru fotoreporteri. Îmbrăcată într-o rochie roşie cu un decolteu adânc, o creaţie semnată de Calvin Klein, Nicole s-a întâlnit apoi cu colegii din distribuţia producţiei „Big Little Lies”, realizată de HBO „Big Little Lies”. Vedeta australiană a fost premiată pentru cel mai bun rol feminin într-un serial.

Scena sărutului dintre Nicole şi Alexander, aplaudaţi de Keith Urban, a iscat valuri de comentarii pe reţelele de socializare

Premiul pentru cel mai bun serial dramă a revenit distopiei TV „Povestea slujitoarei”, iar eroina principală Elizabeth Moss a primit Emmy-ul pentru principalul rol feminin, în timp ce „Big Little Lies” a primit trofeul pentru cea mai bună miniserie. „Big Little Lies” a primit cinci premii.

Serialul „Westworld” a fost nominalizat la 22 de categorii, însă nu a primit niciun premiu, iar „Game of Thrones”, abonat la premii Emmy, nu a fost eligibil în acest an pentru că a fost difuzat prea târziu pentru a intra în competiţie. De asemenea, serialul „Twin Peaks” a fost difuzat în afara perioadei potrivite şi va fi luat în calcul pentru ediţia viitoare a premiilor.

Nicole Kidman şi cântăreţul de muzică country Keith Urban au sărbătorit în 2016 zece ani de căsătorie. „Am trecut prin multe în aceşti zece ani. Dar, împreună, suntem mai puternici ca niciodată. Şi nu spun asta ca să mă laud, ci cu uimire. Uimire absolută”, a declarat ea. „Când eşti mai în vârstă, după ce treci prin anumite experienţe şi greşeli, tot eşti entuziasmat, chiar şi la a doua căsnicie, dar îţi doreşti ca ea să dureze”, a adăugat vedeta.


Actriţă şi producătoare de film cu dublă cetăţenie, australiană şi americană, Nicole Kidman s-a născut pe 20 iunie 1967, în Hawaii.

Considerată una dintre cele mai talentate actriţe ale generaţiei sale şi una dintre cele mai frumoase femei din lume, Nicole Kidman este celebră pentru rolurile interpretate în filme precum „To Die For” (1995), de Gus Van Sant, „Eyes Wide Shut” (1999) – ultimul film al regizorului Stanley Kubrick -, „Moulin Rouge” – care i-a adus prima nominalizare la Oscar -, „The Others” (2001), de Alejandro Amenábar.

Pentru interpretarea scriitoarei Virginia Woolf în filmul „The Hours” (2002), Nicole Kidman a câştigat premiul Oscar, Globul de Aur, BAFTA şi Ursul de argint pentru cea mai bună actriţă la Berlin.

Devenită după acel rol una dintre cele mai cunoscute şi cel mai bine plătite actriţe de la Hollywood, Nicole Kidman a lucrat cu unii dintre cei mai talentaţi regizori ai lumii şi a experimentat diverse genuri cinematografice, precum drama istorică „Cold Mountain” (2003), drama teatrală „Dogville” (2003), thrillerul politic „The Interpreter” (2005) şi fresca cinematografică „Australia” (2008). Interpretările din drama „Birth” (2004) şi thrillerul „Paperboy” (2012) i-au adus nominalizări la Globul de Aur.

În 2011, Kidman a fost din nou nominalizată la Oscar pentru evoluţia din filmul „Rabbit Hole”, iar în anul următor a primit prima sa nominalizare la Primetime Emmy Awards pentru rolul Martha Gellhorn din lungmetrajul TV „Hemingway & Gellhorn”.

Nicole Kidman a fost din nou nominalizată la Oscar în 2017 la categoria „cea mai bună actriţă în rol secundar” pentru evoluţia sa din filmul „Lion”.

Foto: Hepta, Daily Mail
eva.ro

Distribuie
..