Metoda eficientă să scapi de celulită

Distribuie

O modalitate de a te relaxa şi de a avea grijă de organism sunt şedinţele de masaj. Deşi există mai multe tipuri de masaj care relaxează organismul, masajul anticelulitic este recomandat de specialişti. Acesta este destinat persoanelor care vor să spargă pungile de grăsimi acumulate.

Pentru a avea efect masajul, este necesar o dietă strictă, sport şi atenţie la produsele pe care le consumăm. Şedinţele de masaj anticelulitic combinate cu un regim disociat duc la eliminarea toxinelor din ţesături, redau pielii elasticitatea. Acesta acţionează asupra musculaturii, articulaţiilor şi ligamentelor. Tratamentul prin masaj anticelulitic este considerat a fi profund, foarte puternic şi foarte eficient în remodelarea ţesutului adipos, netezind zonele afectate de celulită.

Un lucru important pe care trebuie să-l cunoaştem: grăsimea în exces se depune şi pe vasele de sânge. Gimnastica ce lucrează toate categoriile de muşchi, alături de o dietă potrivită, combinate cu un masaj anticelulitic regulat, ne ajută să arătăm perfect dar şi să avem un corp sănătos.

Şedinţele de masaj anticelulitic ameliorează funcţionarea sistemului imunitar.

Influenţele tratamentului prin masaj anticelulitic asupra organismului se explică în bună măsură prin acţiunea directă asupra straturilor superficiale ale corpului. Cu ajutorul acestui masaj se stimulează elasticitatea pielii şi a ţesuturilor şi se activează circulaţia sângelui.

Trebuie să ţinem însă cont de faptul că procedura de masaj anticelulitic nu este una de relaxare – se acţionează insistent prin metode de frământat şi tapotament  (uneori chiar uşor dureros) asupra zonelor afectate de celulită.


Distribuie