Scandalul ANULUI la Hollywood! Brad Pitt ar mai avea doi copii cu o cântăreață rock! Arstistul a refuzat să facă testul de paternitate

Distribuie

După ce Angelina Jolie a infirmat zvonurile că ea și Brad Pitt se pregătesc de divorț, cel mai îndrăgit cuplu de la Hollywood se află în centrul unui nou scandal.

Angelina Jolie fumegă de furie și e cuprinsă de gelozie după ce a aflat că soțul ei ar putea să fie tatăl celor doi copii ai cântăreței rock Melissa Etheridge, Bailey și Beckett, cu care actorul este bun prieten. Melissa, lesbiană declarată, a făcut public în anii ’90 faptul că vrea să devină mamă singură, apelând la ajutorul unui donator de spermă, iar Jolie e convinsă că acesta este nimeni altul decât Brad.

Toate suspiciunile actriței au început după ce artista rock a declarat în urmă cu ceva timp că l-a rugat pe bunul ei prieten, Brad Pitt, să-i fie donator, însă până la urmă a apelat la David Crosby. Însă, Jolie e convinsă că Melissa a mințit și cei doi copii sunt, de fapt, ai lui Pitt. „Angelina vrea să pună punct oricărei suspiciuni, așa că l-a rugat pe Brad să-și facă un test de paternitate. Însă, Brad și-a acuzat soția că e paranoică, iar pentru că refuză să facă un test atât de simplu, îi dă lui Jolie și mai multe motive de îngrijorare”, a declarat un prieten al cuplului pentru National Enquirer.
Melissa Etheridge, în vârstă de 54 de ani, a anunţat în mod public că este lesbiană în 1993 şi a devenit una dintre cele mai importante activiste din industria de divertisment care militează pentru drepturile persoanelor gay.

libertatea.ro


Distribuie
..