Şase recomandări esenţiale pentru frumuseţe, pe timpul verii

Distribuie

Perioada verii solicită femeile la utilizarea diferitelor metode pentru păstrarea tenului permanent proaspăt. Căutarea de naturaleţe şi eficienţă, fără a pierde strălucirea, constituie cheia. Aflați câteva dintre trucurile unui ten sănătos.

În ciuda schimbărilor de tendinţe, de la o vară la alta, dacă ceva persistă sezon după sezon este încercarea de a avea un aspect sănătos, natural, dar nu neglijent. Iată șase orientări de bază! Dar ţineţi minte, primul este cel mai important pentru că sănătatea voastră este în joc: feriţi-vă de soare şi descoperiţi echilibrul de a avea un bronz atractiv, care să fie, de asemenea, sănătos! De fapt, de câţiva ani buni, nu mai este obligatoriu bronzul, vara. Pielea albă este, de asemenea, frumoasă.

Protejaţi-vă de soare

Pentru a vă proteja pielea de soare, folosiţi o crema cu factor de protecţie UV 30 sau mai mare. Fotoprotecţia nu trebuie să se limiteze doar la a aplica o cremă, ci trebuie să devină o filozofie: a învăţa să trăieşti cu soarele. Amintiţi-vă: La tineri, cancerul de piele este una dintre cele mai frecvente boli.

Machiaj

Folosind un autobronzant bun, puteţi renunţa la machiajul clasic. Utilizaţi unul de tip 2 în 1: oferă o strălucire naturală şi acoperă liniile de expresie.

Schimbaţi-vă culoarea picioarelor

Fustele mini şi pantalonii scurţi solicită un bronz auriu. Pentru aceasta, folosiţi un autobronzant de tip teracota.

Buzele roşii

Contrastul funcţionează. Împreună cu naturalaţea unui chip bronzat şi nemachiat, roşul luminos aduce viaţă tenului tău.

Coral pentru unghii

Pentru a vă colora unghiile, rozul coral sau roşul polonez adaugă doza perfectă de culori unui costum de baie, de culoare neutră.

Părul

Podoaba capilară suportă, în această perioadă, un aspect mai casual, buclele şi onduleurile naturale fiind binevenite. Puteţi uita pentru câteva luni de coafurile care necesită căldura uscătororului de păr şi placa de întins părul.

 Sursa: dcnews.ro


Distribuie
..