Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, condamnat la 5 ani de închisoare în India

Distribuie

Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, condamnat la cinci ani de închisoare în India. Actorul de la Bollywood a fost judecat pentru braconaj.

 Actorul indian Salman Khan a fost găsit vinovat joi pentru faptul că a împuşcat ilegal animale dintr-o specie protejată, a anunţat Parchetul din India. Acesta a primit cinci ani de închisoare, anunţă BBC. Decizia nu este însă definitivă.

Salman Khan, unul ditre cei mai în vogă actori din industria cinematografică indiană, a fost condamnat de un tribunal din Rajasthan pentru că a vânat antilope ce făceau parte dintr-o specie rară, în anul 1998.

„Salman Khan a fost condamnat în virtutea legii care protejează fauna sălbatică”, a declarat în faţa reprezentanţilor presei procurorul Mahipal Bishnoi.

Un obişnuit al scandalurilor, dar şi al rolurilor de bărbat musculos şi dominator, Salman Khan ţine capul de afiş al cronicilor mondene indiene de mai mulţi ani, fără însă ca acest lucru să îi ştirbească din popularitate în faţa milioanelor lui de fani.

Sute de poliţişti au fost desfăşuraţi într-un dispozitiv de securitate amplasat în faţa Tribunalului din Jodhpur pentru a-i ţine la distanţă pe numeroşii fani veniţi la faţa locului pentru a-şi exprima sprijinul faţă de actorul lor preferat.

Alte patru celebrităţi de la Bollywood – Ali Khan, Sonali Bendre, Tabu şi Neelam Kothari – care au participat la acea partidă de vânătoare, desfăşurată într-o pauză de filmări, au fost exonerate de acuzaţii din cauza lipsei de probe.

realitatea.net


Distribuie
..