Iată care sunt culorile anului 2016 și cum trebuie să le porți

Distribuie

Roz-cuarţ şi albastru-seren sunt cele două culori oficiale desemnate de Institutul Pantone pentru anul viitor.

Mirela Vescan, cel mai titrat make-up artist din România ne explică felul în care pot fi folosite aceste culori pentru a realiza un machiaj perfect:

„Pentru acest an, cuplul de culori pastelate roz cuarț și albastru serenity a fost ales pentru mesajele pe care le transmit, separat și împreună.

Rozul cuarț protejează iubirea, albastrul seren oferă echilibru și dorință de studiu, împreună sunt yin si yang, prin combinație se obține un violet frumos care ne trimite cu gândul la calm, detașare și relaxare. Deci mesajul este simplu: a venit vremea pentru liniște, este cazul să ne gândim la pace, să susținem familia și valorile ei.

În machiaj, rozul cuarț este folosit mai mult ca o culoare auxiliară, el poate fi prezent pe pleoapa mobilă, pe arcade, pomeți și buze.

Albastrul seren poate arăta frumos aplicat în coltul extern al ochilor și poate fi ușor de asortat, însă mai poate fi folosit și altfel: sub formă de tuș, creion pentru pleoape sau pentru femeile mai îndrăznețe, chiar sub formă de ruj.

Aceste culori arată foarte frumos pe o piele albă, roz sau bej, fără bronz, un alt mesaj fiind acela de a feri pielea de razele din ce în ce mai dăunătoare ale soarelui.”

Vrei să înveți tainele machiajului, de la conturare, la un machiaj smoky ideal, de la aplicarea perfectă a rujului, până la machiaje tematice? Mirela Vescan, cel mai titrat make-up artist din România te așteaptă la Intact Media Academy. Timp de cinci săptămâni vei învăța tot ce trebuie să știi despre realizarea oricărui tip de machiaj!

libertatea.ro


Distribuie
..