Rihanna dă un nou sens accesoriilor de festival și demonstrează, încă o dată, că e cea mai COOL celebritate

Distribuie

Rihanna câștigă și de data aceasta titlul de „Regina Coachella”, asta după ținută spectaculoasă semnată Gucci (mai ții minte acea salopetă din cristale?) purtată anul trecut.

Anul acesta, Rihanna a redefinit conceptul de „festival look” din nou, și nu cu o singură ținută ci cu… trei! Le recapitulăm, în imagini, mai jos.

Cu toate acestea, există un detaliu foarte special, din cea de-a treia ținută a sa de la Coachella, care ne-a atras atenția. Nu, nu ne referim la masca de ski pe care a purtat-o și nu știm nici motivul pentru care a făcut această alegere, însă cert este că a arătat extradordinar.

Detaliul sau, mai bine zis, accesoriul, la care ne referim este o brățară aurie. La prima vedere, poate părea o brațară la fel că toate celelalte, însă nu este chiar așa.

Brățara-ploscă, așa cum o poți găsi și tu pe amazon.com (flask bracelet), îi permite purtătoarei să o umple cu alcool (sau orice alt lichid) pe care să îl aibă mereu aproape! Rihanna și-a adus, literlalmente, băutura de acasă la Coachella 2018!

Flask Bracelet amazon.com

Având în vedere că Rihanna a fost văzută de mai multe ori cu pahare de vin pe post de accesorii iar acum cu această brațară inedită, nu este de mirare că este cea mai COOL celebritate care ne demonstrează că da, poți bea alcool (responsabil și cu măsură) cu extrem de mult stil!

 

 

 

elle.ro


Distribuie
..