Rețete de măști pentru părul creț

Distribuie

Știm că femeile care au părul creț trebuie să acorde mai mult timp îngrijirii podoabei capilare. De asemenea, există foarte multe produse pe piață care le ajută, speciale pentru părul creț, dar nimic nu depășește eficacitatea măștilor naturale.

Măștile care te ajută să menții părul creț sănătos și frumos sunt:

Masca cu iaurt

Această mască previne încâlcirea firelor de păr, plus că le hrănește de la rădăcină.

Ai nevoie de:

–    1 lingură iaurt natural
–    2 linguri ulei de nucă de cocos

Mod de preparare și aplicare:

Pune într-un bol iaurtul și uleiul de nucă de cocos, apoi amestecă până obții o pastă. Împarte părul în mai multe secțiuni, după care masează pielea capului cu masca. Strânge părul coc și acoperă-l cu un prosop sau o cască de duș. Las-o să acționeze aproximativ o oră. Clătește la final cu apă călduță. Șamponează podoaba capilară așa cum o faci de obicei. Repetă tratamentul natural în fiecare săptămână.

Mască cu maioneză și ulei de ricin

Lasă părul creț mătăsos și mai puțin rebel.

Ai nevoie de:

–    2 linguri maioneză
–    ½ lingură ulei de ricin

Mod de preparare și aplicare:

Amestecă maioneza cu uleiul de ricin, apoi aplică pasta obținută pe întreaga suprafață a podoabei capilare, începând de la rădăcină și continuând până la vârfuri. Lasă mască să acționeze în jur de 60 de minute. Șamponează șuvițele și apoi clătește-le cu apă călduță. Repetă tratamentul natural în fiecare săptămână.

Mască cu avocado și miere

Masca cu avocado oferă strălucire și hrănește scalpul.

Ai nevoie de:

–    1 avocado
–    2 linguri de miere

Mod de preparare și aplicare:

Taie pe jumătate un avocado. Scoate sâmburele și apoi conținutul cu o lingură. Amestecă-l cu cele două linguri de miere, după care masează scalpul cu pasta obținută. Șamponează podoaba capilară și clătește-o cu apă călduță. Repetă tratamentul natural în fiecare săptămână.

clickpentrufemei.ro


Distribuie
..