Reteţa miraculoasă a băuturii care dizolvă pietrele la rinichi

Distribuie

Ridichea neagră are beneficii uimitoare pentru sănătate. Iată mai jos câteva dintre acestea:

Calculii renali sunt dizolvaţi în urmă tratamentului intensiv cu suc de ridiche-neagră: da pe răzătoare o rădăcinaşi stoarce sucul. Bea câte o jumătate de pahar în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, timp de două luni.

Drenarea ficatului şi a vezicii biliare sunt printre principalele responsabilităţi ale ridichii-negre, crescândcantitatea şi fluiditatea biliară. Dacă introduci în alimentaţia ta ridichea neagră, fie şi pentru câteva zile, intestinele vor trece printr-un proces de curăţare foarte benefic.

Artroză se atenuează dacă faci următoarea cură timp de trei săptămâni: ia o ridiche-neagră mare şi, după ce-aispălat-o, da-o pe răzătoarea mică, cu tot cu coajă, şi las-o la macerat într-un litru de vin alb sec, timp de douăsăptămâni. Agită sticlă zilnic şi strecoară amestecul înainte de folosire. Bea în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, un pahar din acest sirop.

Bilă este eliminată mai rapid din organism în urmă consumului de ridiche-neagră. Astfel, este favorizată digestia, iar poftă de mâncare creşte datorită unei substanţe sulfurate pe care o conţine această legumă. De aceea, serecomandă în special persoanelor anemice şi copiilor.

Rahitismul şi scorbutul se vindecă în urmă consumului de ridiche-neagră, datorită conţinutului sau bogat învitamina C şi iod. Aceeaşi vitamina C ţine răcelile la distanţă, întărind imunitatea organismului.

Tusea îşi găseşte sfârşitul în urmă unui tratament cu sirop: într-un vas de pământ, aşază un strat de felii subţiride ridiche-neagră (necurăţată de coajă), altul de zahăr nerafinat şi tot aşa până la gură vasului. Lasă la maceratpână ce amestecul de ridiche şi zahăr formează un sirop gros, pe care-l scurgi şi-l păstrezi într-un recipientînchis ermetic. Bea trei linguri dimmineata, pe stomacul gol, şi două linguri înainte de masă de seară, timp de 2-4săptămâni.

Zilele îţi vor fi mai fericite atunci când consumi ridiche-neagră măcar o dată pe zi, pentru că această legumă dinclasa cruciferelor este un afrodiziac renumit.

Sulful conţinut de ridiche-neagră acţionează împotriva acneei sub formă de masca de faţă, preparată astfel: daridichea pe răzătoare, stoarce-o de suc şi încălzeşte piureul rămas. Aplică masca pe zonele cu probleme ale fetei,stai aşa cam 20 de minute, apoi clăteşte. Tamponează tenul cu o dischetă demachiantă înmuiată în zeamă de ridicheproaspăt stoarsă. După zece minute, clăteşte cu apă minerală neacidulată.

realitatea.net


Distribuie
..