Reacţiile femeilor atunci când sunt înşelate, în funcţie de zodie

Distribuie

Fiecare femeie este diferită una faţă de cealaltă. Zodia îţi poate spune mai multe despre reacţiile lor atunci când sunt trădate în dragoste!

Balanţele înşelate vor face tot posibilul să îşi facă partenerul infidel de râs în public.

Acest gen de femeie se va bucura de propria victorie în timp ce îşi va agita şi se va juca cu psihicul şi cu banii iubitului. Chiar dacă în sinea ei suferă, se va distra copios când te va vedea în chinuri şi îşi va recăpăta încet onoarea!

Dacă femeia din Scorpion este înşelată, atunci îşi va ucide partenerul, la figurat desigur!

Iubitul acestuia va fi extrem de confuz, pentru că reacţiile ei iniţiale sunt extrem de paşnice. De fapt, în spatele calmului şi împăcării stau sute de detalii bine puse la punct pentru a realiza răzbunarea perfectă. Aceasta îi va da lovitura de graţie atunci când se aşteaptă mai puţin!

Femeia Săgetător e foarte demnă şi nu va permite nimănui să vadă că suferă sau plânge.

Odată ce a aflat că e înşelată, ea va rămâne cu capul sus şi va dispărea din calea partenerului infidel. Acesta nu va mai auzi niciodată de ea din acel moment şi va refuza orice dialog sau întâlnire!

Femeia din Capricorn care e trădată în dragoste îşi va continua viaţa pretinzând că nu a existat niciodată acel om care a înşelat-o.

Îl va scoate definitiv de la inimă şi se va concentra pe fericirea ei fără să depindă de acţiunile sau prezenţa nimănui. Revanşa ei constă în a-şi trăi viaţa astfel încât să facă tot ce vrea şi ştie că o face să se simtă bine!

Femeia din Vărsător care află că e înşelată va lua efectiv foc.

Partenerul ei îi va simţi mânia prin toţi porii, dar numai pe o perioadă scurtă de timp. Dacă la început e speriată şi debusolată, după aceea nu va avea nicio problemă în a-şi controla sentimentele şi de a lua decizia să plece cât mai departe de iubitul infidel.

Femeia din zodia Peşti va plânge zile la rând de când va afla că e înşelată, însă apoi va merge mai departe cu viaţa ei.

Emotivă din fire, aceasta va avea nevoie de timp până va realiza ce se întâmplă de fapt şi va accepta realitatea. După o săptămână- două de chin şi daune permanente pe care le priduce în jur, se va comporta ca şi când nu s-a întâmplat nimic.

Femeia Berbec care este trădată în dragoste va face tot posibilul să facă cunoscută întreaga poveste.

Nu se va lăsa până nu îşi va face de râs partenerul infidel, ba mai mult va încerca să se răzbune şi să îi creeze acestuia probleme cu familia sau pe plan profesional.

Dacă înşeli o femeie din zodia Taur, atunci aşteaptă-te la tot ce mai rău.

Îşi va dori să îşi vadă partenerul că suferă la fel cum a suferit şi ea, însă va face tot posibilul să nu îşi dea seama că are un plan diabolic. Se va preface că totul e în regulă şi după mult timp te vei trezi cu răzbunarea de coşmar. Acţionează încet, dar sigur!

Femeia din zodia Gemeni care este înşelată reacţionează foarte impulsiv şi vulcanic.

Într-un acces de furie, ea va distruge ce ştie că este cel mai important pentru partenerul ei. Fereşte-te din calea ei într-un astfel de moment pentru că poate distruge tot ce vede în faţa ochilor.

Dacă femeia Rac este trădată în amor, atunci va face orice pentru a-i strica imaginea partenerului infidel.

Va avea grijă să ia legătura cu toate persoanele care au o impresie bună despre acesta şi să îi lămurească cu privire la dezamăgirea pe care o are. Nu va ezita să îl facă să se simtă oribil!

Dacă femeia Leu este înşelată, atunci viaţa partenerului infidel va fi ruinată.

Ştie cum să folosească şantajul ca să obţină ce vrea, aşa că va încerca să preia toată puterea. Cu siguranţă îi va lua iubitului său totul şi îl va lăsa pe străzi, nici nu încape îndoială de asta!

Calculate din fire, Fecioarele îşi va plănui fiecare mişcare în amănunt pentru o răzbunare perfectă.

Dacă la început va vrea explicaţii şi se va vedea uşor vinovată pentru ce s-a întâmplat, pe parcurs îşi va da seama că partenerul ei e singura problemă şi va arunca cu tot ce prinde în el. Nu va ezita să distrugă mai ales obiectele de care e extrem de ataşat.

eva.ro


Distribuie
..