Prințul Harry are o nouă iubită de 19 ani. E „cea mai dorită tânără din lume” FOTO

Distribuie

Prințul Harry, nepotul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, are o nouă iubită: Prințesa Maria-Olympia de Grecia și Danemarca, scrie Agerpres.

Publicația susține că tinerii s-au întâlnit de mai multe ori și au chiar în plan o escapadă împreună în Elveția în preajma Paștelui.

Știrea a provocat uimire deoarece vlăstarul regal britanic de 31 de ani, renumit pentru înclinația sa către petreceri în compania unor femei frumoase, tocmai a fost văzut, miercurea trecută, distrându-se la Londra cu două dintre fostele lui iubite, Natalie Pinkham și Astrid Harbord.

Cu toate acestea, revista menționată afirmă că, de fapt, Prințul Harry este „nebun după Olympia„, pe care ar fi cunoscut-o prin intermediul verișoarei lui, Prințesa Beatriz de York, fiica Prințului Andrew și a fostei lui soții Sarah Fergusson. Informația ar proveni din surse apropiate noului cuplu.

Casa Regală nu a făcut niciun comentariu referitor la acest subiect.

Olympia, care a fost catalogată de revista „Tatler” drept „cea mai dorită tânără din lume„, are 19 ani și este primul dintre cei cinci copii ai Prințului Pavlos de Grecia și a soției acestuia, Marie-Chantal.

Frumoasa blondă s-a născut la New York, a studiat dramă și istoria fotografiei și este deja un nume cunoscut în lumea mondenă.


Distribuie