Primele informații despre starea de sănătate a membrilor trupei Dj Project după accident

Distribuie

Primele informații despre starea de sănătate a membrilor trupei Dj Project, după accidentul de luni seara, produs pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii Milcoiu. Aceștia au fost transportați de urgență la spital.

Membrii trupei Dj Project au trecut prin clipe de groază luni seara, după ce au susținut primul concert în formulă nouă, alături de solista Mira. Pentru aceștia, seara s-a încheiat într-un mod dureros. Potrivit surselor Libertatea.ro, Gino Manzotti  este în stare  gravă la spitalul din Râmnicu Vâlcea. De asemenea, Mira și Max, colegii acestora de trupă, au suferit răni grave.

  • Primele informații despre starea de sănătate a membrilor trupei Dj Project după accidentul grav

„Gino, împreună cu solista cea nouă,  Mira, se aflau în aceeași mașină. Sunt amândoi la spital,  Gino Manzotti are o fractură costală și este lovit la cap. Mira are o fractură de piramidă nazală. Max se afla în altă mașină. Gino va rămâne în această noapte sub supravegherea medicilor, iar mâine dimineață va fi transportat la un spital din Capitală. Au avut primul lor concert în această formulă și se îndreptau spre București, acasă la Gino”, au declarat surse pentru Libertatea.

De asemenea surse din Spitalul de Urgență Râmnicu-Vâlcea au declarat pentru Libertatea ca unul dintre cei doi DJ a suferit o fractură costală, celălalt are o tasare de vertebră, în timp ce Mira are o fractură de piramidă nazală și o vertebră fisurată.

EXCLUSIV/ Primele informații despre starea de sănătate a membrilor trupei Dj Project după accident

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Vâlcea, medicul Adrian Popescu, persoanele rănite în urma accidentului rutier de pe DN7 sunt patru bărbaţi şi o femeie. Ei au vârste între 22 şi 56 de ani. Trei dintre victime au suferit politraumatisme.


Distribuie