Primele fotografii cu fetița lui Natalie Portman. Amalia este o scumpete de copil

Distribuie

Acum trei luni a născut o fetiță minunată pe care a numit-o Amalia, al doilea copil al său cu soțul Benjamin Millepied. Natalie Portman și-a reluat vechile obiceiuri sănătoase și a ieșit la plimbare împreună cu fiica sa într-un parc din Los Angeles. Actrița și-a reintrat repede în formă și a apărut îmbrăcată sport, în pantaloni din denim și o bluză neagră, în timp ce se bucura de un moment de relaxare cu micuța Amalia în brațe.

Mamă pentru a doua oară, Natalie s-a protejat de soare cu o pereche de ochelari la ochi, în timp ce fetița sa a purtat pe cap o pălărie albă. Mămica a fost echipa cu cele trebuincioase pentru un bebeluș, cărând după ea o geantă plină cu de toate. Amalia este un copil superb și pare că seamănă destul de mult cu mama sa celebră. Micuța a purtat un body cu mâneca lungă în culori pale și o pălărie alb imaculat.

Micuța Amalia este adorabilă.

Natalie se bucură din plin de momentele în familie, sau alături de soțul Benjamin Millepied, Amalia și băiețelul Aleph care va împlini luna aceasta șase ani. Portman și soțul său, dansator de balet și coregraf s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei Black Swan în 2009, iar în decembrie 2010 anunțau logodna. Fiul lor s-a născut un an mai târziu și s-au căsătorit în 2012.

okmagazine.ro


Distribuie
..