Povestea uluitoare a unei tinere care şi-a pierdut memoria în totalitate şi s-a îndrăgostit de acelaşi BĂRBAT

Distribuie

O tânără şi-a pierdut memoria în timpul unei călătorii cu trenul, după ce a suferit o serie de crize epileptice. S-a trezit la spital şi nu-şi mai amintea nimic din viaţa ei! Timpul a trecut, iar bărbatul cu care avea o relaţie a reuşit să-i fure inima din nou, scrie spynews.ro.

Jessica Sharman se afla în tren cu iubitul, Rich Bishop. Tânăra de 19 ani şi-a pierdut memoria în totalitate, după o serie de crize epileptice. Nu îşi mai ştia numele, părinţii, prietenii sau… iubitul. Rich Bishop a ales să-i rămână alături şi s-o ajute să treacă peste acest moment cumplit.

Deşi Jessica Sharman a încercat de multe ori să se îndepărteze de Rich Bishop, bărbatul de 25 de ani i-a rămas alături, a dus-o în toate locurile pe care le vizitaseră împreună, i-a arătat fotografii şi i-a amintit în fiecare zi cât de mult o iubeşte şi cât a iubit-o şi în trecut.

Acum, cei doi îşi trăiesc povestea de dragoste pentru a doua oară şi totul merge mai bine decât puteau spera.

„Dacă Rich a reuşit o dată să mă facă să mă îndrăgostesc, ştiam că o să reuşească şi a doua oară.”, a declarat Jessica Sharman, potrivit thesun.co.uk.

publika.md


Distribuie