Pedichiura cu peşti. O procedură unică, eficientă şi relaxantă

Distribuie

Oare cum te-ai simţi dacă ai fi sub atenţia a 700 de specialişti, care s-ar ocupa de pediuchiura ta? Uite că e o situaţie reală. Există peşti,care îţi pot face pedichiura în cel mai sănătos şi rapid mod. Pedichiura cu peşti a intrat în industria frumuseţii acum câţiva ani, iar tratamentul foloseşte peştele “doctor” pentru a lua pielea moartă de pe picioare.

Dacă nu ai mai auzit până acum de acestă metodă de înfrumuseţare, îţi descoperim că această procedură constă în întroducerea  picioarelor într-un bazin special cu apă, în care se află circa 700 de mini-peşti speciali, care trăiesc cu carnea moartă. Această carne moartă nu o vei putea descoperi decât la microscop, ea fiind particulă neobservabilă cu ochiul liber.

Aceşti peşti sunt originari din Turcia însă sunt exportaţi la cerere şi în alte ţări europene. În plus, tratamentul oferit de ei este unul unic, sănătos şi relaxant. Pedichiura realizată de aceşti peşti are rezultate complete şi în tratarea psoriazisului şi a altor boli, în numai 4 luni de zile.
Specia se numeste Garra Rufa şi este în prezent utilizată cu cea mai mare frecvenţă în Turcia şi în saloanele de înfrumuseţare din Londra.

Deci,  în cazul în care te gândeşti să-ţi petreci  vacanţa în Turcia, nu rata acest deliciu exotic. Îţi garantăm că te vei relaxa total şi  vei simţi diferenţa între acest tratament şi cele  mai puţin plăcute din saloane!


Distribuie
..