Parfumurile lui Kim Kardashian s-au epuizat în 6 zile, înainte chiar de a fi lansate pe piață

Distribuie

Noile parfumuri ale lui Kim Kardashian s-au epuizat în 6 zile de la punerea lor în vânzare în sistem de precomandă. Valoarea vânzărilor a ajuns la 14 milioane de dolari, fără ca parfumul să fi ajuns măcar pe rafturi, scrie Daily Mail.

Fanii lui Kim Kardashian sunt cu adevărat devotați idolului lor și sunt dispuși să plătească bani frumoși pentru asta. În doar șase zile după lansarea în sistem de precomandă, parfumul KKW Fragrance lansat de soția lui Kanye West s-a epuizat.

 

Kim Kardashian le-a mulțumit cumpărătorilor printr-o postare pe contul ei de Instagram și a promis că în doar câteva zile vor fi puse în vânzare noi parfumuri. „Este o onoare să văd că ați avut încredere în mine”, a spus vedeta care are motive de bucurie după ce în prima zi a vândut parfumuri în valoare de 10 milioane de dolari.

”Este o nebunie. E prima dată când cineva epuizează stocul înainte ca produsul să fie efectiv testat și fără a fi mirosit înainte”, a mai spus Kim.

Parfumurile de 30 ml au costat 35 de dolari, în timp ce cele de 75 ml s-au vândut cu 60 de dolari sticla.

Colecția lansată de Kim Kardashian, care la aproape un an după ce a fost victima unui jaf armat, a fost din nou prădată de hoți, a inclus trei parfumuri florale – Crystal Gardenia, Crystal Gardenia Citrus și Crystal Gardenia Oud.

libertatea.ro

 


Distribuie
..