Păcatele tinereţii: Soţia lui Will Smith regretă că l-a întâlnit când era căsătorit

Distribuie

Cu lacrimi în ochi, Jada Pinkett Smith i-a transmis primei soţii a actorului regretul pentru că a început relaţia cu el înainte ca acesta să divorţeze, în 1994.

Rar poţi vedea o confesiune atât de sinceră precum cea a soţiei lui Will Smith! De la bătălia fără scrupule pentru iubirea ei până la înţelepciunea care îi permite să-şi recunoască greşeala şi să ceară iertare celei pe care o jignea au trecut 24 de ani. Cu toată maturitatea şi experienţa pe care le-a câştigat în acest timp, Jada Pinkett Smith a ajuns la ora adevărului, iar fosta sa rivală a dat dovadă că se ridică la înălţimea momentului, acceptându-i deschiderea.

Într-un dialog din seria „Red Table Talk”, transmisă luni pe Facebook, Jada Pinkett Smith a avut-o ca invitată pe prima soţie a actorului, Sheree Zampino Fletcher, căreia i-a făcut o mărturisire emoţionantă. Actriţa în vârstă de 46 de ani i-a transmis fostei rivale, cu care are acum o relaţie foarte bună, regretul că s-a întâlnit cu Will înainte ca acesta să divorţeze.

Jada Pinkett a început relaţia cu Will Smith în 1994, cu un an înainte ca acesta să divorţeze de Sheree Zampino Fletcher.

Cu lacrimi în ochi, Jada i-a explicat invitatei sale de ce simte că a greşit: „Fiindcă nu înţelegeam căsătoria. Nu înţelegeam divorţul. Aş spune că probabil ar fi trebuit să dau înapoi”„Crezi?” – a întrebat-o invitata sa. Jada i-a povestit apoi cât de mult timp i-a luat să înţeleagă că devenise insensibilă atacând-o pe soţia celui pe care îl iubea în timp ce mariajul acestora se destrăma.

Jada şi Sheree au trecut apoi de la lacrimi de emoţie la hohote de râs până la lacrimi, amintindu-şi cum au ajuns să-şi spună vorbe dure şi să se ameninţe. „Te-am sunat şi ţi-am zis: <<Nenorocito, stai în casa pe care am ales-o eu!>>. Şi tu mi-ai zis: <<E casa mea acum>>”, s-a amuzat prima nevastă a lui Will Smith.

Jada Pinkett Smith şi Sheree Zampino Fletcher şi-au dat mâna şi şi-au amintit plângând şi râzând de anii în care se duşmăneau

Dovedind o dată în plus că au îngropat securea războiului, cele două femei din viaţa lui Will Smith au continuat să se amuze pe seama situaţiilor prin care au trecut. Jada a vorbit şi despre cum s-a descurcat să-l crească pe Trey, băiatul lui Will şi al lui Sheree, care la vremea divorţului avea trei ani. După ce acesta a cunoscut-o pe Jada, Sheree l-a întrebat pe Trey cum i s-a părut aceasta. „Chiar mi-a plăcut de ea, mami”, i-a răspuns băiatul. „Îţi mulţumesc pentru că-mi iubeşti băiatul… o să-ţi spun, dincolo de toate astea, că fiul meu nu putea avea încă o mamă mai bună”, a felicitat-o Sheree pe Jada.

Will Smith şi Jada Pinkett au sărbătorit pe 31 decembrie 20 de ani de căsnicie. Ei doi copii – un băiat, Jaden, în vârstă de 19 ani, şi o fată Willow, în vârstă de 17 ani.

Cuplul a trecut cu bine peste momentele de cumpănă, când s-a aflat în pragul divorţului.

 

În 2015, Jada a declarat în emisiunea lui Howard Stern despre căsnicia ei: „Trebuie să fii puternic… e nevoie de timp şi e mult de lucru. Eu am încredere în Will, e un om integru. Are toată libertatea din lume… cât timp Will se poate privi în oglindă şi totul e ok, eu sunt bine.”

Jada Pinkett Smith, în vârstă de 46 de ani, este actriţă, model, cântăreaţă şi compozitoare. A jucat în producţii importante, precum „Profesorul Trăsnit”, „Ali”, „Matrix – Revoluţii”, „Matrix – Reîncărcat” şi franciza „Madagascar”, dar şi în serialul „Gotham”.

Will Smith, în vârstă de 49 de ani, a devenit celebru în anii 1980, atât ca rapper – sub numele The Fresh Prince -, cât şi ca actor, într-un popular serial de televiziune „Prinţul din Bel Air/The Prince of Bel Air”, notează Mediafax.
Printre rolurile sale cele mai cunoscute sunt cele din lungmetrajele „Bărbaţii în Negru/Men in Black”, „Ziua Independenţei/Independence Day”, „Ali”, pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar, „În căutarea fericirii/The Pursuit of Happyness” şi „Şapte suflete/Seven Pounds”.


Distribuie
..