(P) Mio lansează în Moldova noile GPS-uri Mio Spirit cu navigaţie optimizată în funcţie de regiune

Distribuie

Mio lansează în Moldova noile GPS-uri Mio Spirit cu navigație optimizată în funcție de regiune, bazat pe combinarea celor mai noi tehnologii hardware și software.

● Sistemele de navigaţie GPS din seria Mio Spirit
● Combo 5207 LM si Truck cu funcţie dublă

Mio Technology, unul dintre cei mai renumiţi producători de dispozitive GPS la nivel mondial se lansează în Moldova cu o gamă largă de navigatoare Mio Spirit, începând cu sortimentul entry level pâna la cele mai sofisticate modele. Utilizatorii produsului Spirit sunt asiguraţi de o planificare a rutelor de două ori mai rapidă în comparație cu gama Mio anterioară.

Actualizări gratuite pe viață
Hărțile instalate pot fi actualizate gratuit pe toată durata de funcţionare a noilor modele,
fără nici un cost suplimentar, mulțumită serviciului „Lifetime Map Update”. Astfel,
utilizatorii vor putea descărca de 4 ori pe an cele mai recente hărți, și vor fi mereu la
curent cu noutățile din trafic.

Alegerea Rutelor
Obţineţi selecţia de rute înainte de a porni la drum. Cu noua opţiune de Alegere a rutelor, în loc de o singură rută, puteţi previzualiza acum 4 rute diferite pe ecran: cea mai rapidă, cea mai scurtă, cea mai simplă şi cea mai economă, pentru a alege varianta de care aveţi nevoie în momentul respectiv.

Avertizare Radare Fixe
Unele dispozitive Mio vin acum cu baza de date pentru radarele fixe preinstalate în memorie, modelele incluzând şi actualizarea gratuită pe viaţă a bazei de date pentru radarele fixe.

Rute optimizate
Seria Mio Spirit încorporează funcția „IQ Routes™ ” ce optimizează ruta calculată prin folosirea unei baze de date cu informaţii preluate de la milioane de şoferi, astfel încât utilizatorii să ajungă repede la destinație, indiferent de oră.
În acelaşi timp, mulțumită funcției „LearnMe Pro™”, ce monitorizează şi reţine stilul de
condus al utilizatorului, șoferii beneficiază de rute personalizate și pot alege între cele
mai rapide, mai scurte, mai uşoare sau econome rute, în funcţie de preferinţe.

Puncte de Interes
Datorită punctelor de interes preinstalate (POI sau PDI), precum magazine, restaurante, hoteluri, benzinării, bancomate, cluburi, aeroporturi, gări s.a. veţi putea localiza cu usurinţă destinaţia căutată.

Ecran Tactil
Dimensiunea generoasă a ecranului aparatului vă va ajuta să vedeţi în detaliu traseul, evitând astfel ratarea unei ieşiri sau a unei schimbări de direcţie.

Combo 5207 cu funcţie dublă
Seria Combo 5207 este un device auto cu funcţie dublă – navigator şi cameră video – destinat soferilor care vor să beneficieze de două gadget-uri într-unul singur, cu diagonala de 12.7cm (5 inch), harta Full Europa instalată şi lentile cu unghi larg de 70° .

Asistenţă la parcare
Funcţie de asistenţă la parcare afişează automat o listă de parcări disponibile când sunteţi pe o rază de 1 km de destinaţie: astfel, nu va mai fi nevoie să căutaţi dumneavoastră o parcare în zonă.

Planificatorul de călătorie
Mio Spirit şi Combo vin cu un planificator pentru călătorii puternic, care vă permite să vă planificaţi călătoriile confortabil, de acasă, folosind aplicaţia MioMore™ Desktop sau direct pe dispozitiv, unde puteţi seta puncte intermediare multiple, să le prioritizaţi pentru a obţine trasee optimizate şi să le previzualizaţi folosind modul de simulare.

Filme HD clare pe Combo 5207
Mio Combo 5207 permite filmarea HD, la 720p, cu 30 de cadre pe secundă, cu ultima tehnologie H.264 pentru filme de calitate şi fişiere de mici dimensiuni.

De unde cumpăr
CC „SUN SITY”
CC „JUMBO”
CC „ATRIUM”

Informaţii suplimentare
http://www.mio.md/

Despre Mio Technology
Mio Technology este liderul pieței din regiune de dispozitive GPS și parte a companiei MiTAC International Corp. Mio dezvoltă şi promovează produse ce permit utilizatorilor să beneficieze de cele mai noi dezvoltări tehnologice din domeniul serviciilor mobile. Compania a fost fondată în mai 2002 şi desfășoară operațiuni pe piețele din Taiwan, China, Europa, America de Nord, Australia, Japonia şi Coreea de Sud. Mio are în prezent peste 900 de angajaţi în întreaga lume şi îşi comercializează produsele în peste 38 de ţări.

P.


Distribuie
..