OSCAR 2016. CELE MAI URÂTE rochii de pe covorul roșu. Cine a purtat ținuta ”SAC DE GUNOI” | FOTO

Distribuie

OSCAR 2016. Rochiile etalate pe covorul roșu sunt mereu subiectul unor lungi analize în presa internațională. La ediția a 88-a a Oscarurilor, unele vedete au impresionat plăcut, altele au dezamăgit incredibil de mult la capitolul ținută.

OSCAR 2016. Daily Mail a desemnat-o pe Heidi Klum drept cel mai prost îmbrăcată vedetă de la Oscar 2016. Ea purtat o rochie lungă, cu foarte mult material, câteva flori uriașe și un decolteu foarte ciudat, care nu a fost deloc sexy în opinia jurnaliștilor britanici.

Heidi Klum

Heidi Klum

OSCAR 2016. Kate Winslet a intrat și ea în categoria ”dezastrelor vestimentare”. Îmbrăcată într-o rochie lungă, extrem de lucioasă, ea a fost ținta unor comentarii răutăcioase. ”Rochia prea lucioasă. Unii au comparat-o cu un sac de gunoi”, mai scrie Daily Mail.

Kate Winslet

Kate Winslet

OSCAR 2016. O altă dezamăgire a fost Whoopi Goldberg, care a purtat o rochie ce nu a avantajat-o deloc. Ținuta ei a fost inspirată de cea a lui Bette Davis în filmul ”All About Eve” (1950), dar nu a ajutat-o să impresioneze plăcut. Ba chiar a fost considerată dizgrațioasă, umărul cu tatuajul ei imens fiind dezgolit. Nici accesoriile nu au fost tocmai potrivite, fiind cel puțin ”supărătoare”, în opinia criticilor.

 

Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg

libertatea.ro.


Distribuie
..