OSCAR 2016. CELE MAI URÂTE rochii de pe covorul roșu. Cine a purtat ținuta ”SAC DE GUNOI” | FOTO

Distribuie

OSCAR 2016. Rochiile etalate pe covorul roșu sunt mereu subiectul unor lungi analize în presa internațională. La ediția a 88-a a Oscarurilor, unele vedete au impresionat plăcut, altele au dezamăgit incredibil de mult la capitolul ținută.

OSCAR 2016. Daily Mail a desemnat-o pe Heidi Klum drept cel mai prost îmbrăcată vedetă de la Oscar 2016. Ea purtat o rochie lungă, cu foarte mult material, câteva flori uriașe și un decolteu foarte ciudat, care nu a fost deloc sexy în opinia jurnaliștilor britanici.

Heidi Klum

Heidi Klum

OSCAR 2016. Kate Winslet a intrat și ea în categoria ”dezastrelor vestimentare”. Îmbrăcată într-o rochie lungă, extrem de lucioasă, ea a fost ținta unor comentarii răutăcioase. ”Rochia prea lucioasă. Unii au comparat-o cu un sac de gunoi”, mai scrie Daily Mail.

Kate Winslet

Kate Winslet

OSCAR 2016. O altă dezamăgire a fost Whoopi Goldberg, care a purtat o rochie ce nu a avantajat-o deloc. Ținuta ei a fost inspirată de cea a lui Bette Davis în filmul ”All About Eve” (1950), dar nu a ajutat-o să impresioneze plăcut. Ba chiar a fost considerată dizgrațioasă, umărul cu tatuajul ei imens fiind dezgolit. Nici accesoriile nu au fost tocmai potrivite, fiind cel puțin ”supărătoare”, în opinia criticilor.

 

Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg

libertatea.ro.


Distribuie