Ondulatorul Your Style – alege-ți accesoriul și personalizează-ți stilul

Distribuie

Ondulatorul Remington Your Style vine împreună cu 3 accesorii individuale, permitându-ți să fii propriul tău stilist și să-ți coafezi părul profesional, în confortul casei tale.  Alege dintre Peria cu Aer Cald pentru o coafură cu volum, Tamburul cu Clește de 19 mm pentru șuvițe ondulate sau Tamburul Conic pentru bucle atrăgătoare.

Trei temperaturi variabile îți oferă flexibilitatea: poți selecta temperatura dorită în funcție de tipul de păr sau condiția lui. În plus, datorită încălzirii rapide în doar 30 de secunde, odată selectat accesoriul dorit, vei fi imediat gata să te coafezi și să ieși în oraș.

Alege-ți & combină-ți stilul: acest aparat bun la toate nu vine împreună doar cu trei accesorii interschimbabile, ci oferă opțiunea achiziționării a încă 4 accesorii individuale, incluzând un Tambur Eliptic pentru onduleuri vintage, un Tambur de 32 mm pentru onduleuri naturale și un Tambur de 25 mm ideal pentru crearea unui look cu aer Hollywoodian. Tamburul de 25 mm se găsește și în măsura XL – conceput special pentru părul lung.


Distribuie
..