Olga Verbițchi, câștigătoarea X Factor 2016 împlinește astăzi 16 ani! Cât de EMOȚIONANT a felicitat-o mama

Distribuie

Carismatica și talentata Olga Verbițchi, câștigătoarea X Factor România este astăzi sărbătorită, împlinește 16 ani!

A primit zeci de felicitări și mesaje, însă cel mai important și emoționant mesaj a fost din partea mamei sale, care a fost ingenioasă și a scris din hăinuțele frățiorului mai mic ”Olea te iubesc”. 

Fotografia postată de Ludmila Verbitsky.

”Azi am aceleași emoții ca acum 16 ani, când te-am ținut în brațe pentru prima dată. Am știut că ai o misiune măreață pe lume, pe lângă cea de a mă transforma în cea mai fericită mămică. Ești motivul pentru care zâmbesc. Tu ești dovada clară că acolo Sus cineva mă iubește. Îți mulțumesc că mai ales să îți fiu mamă. Am încredere în tine că o să te descurci cu toate, pentru că ai stofă de luptătoare și se vede în fiecare pas pe care îl faci. Să nu uiți niciodată că voi fi lângă tine mereu, chiar dacă nu o să arăt de fiecare dată. Să nu te oprești niciodată din a fi fericită! Crede în putearea visurilor! Te cuprind de la depărtare și îți urez succes în toate. La mulți ani, scumpa mea”, a scris mama vedetei

Olga a devenit câștigătoarea marelui premui de la „X Factor”, la sfârșitul lunii decembrie a anului 2016. Pe lângă admirația unei întregi țări, Olguța a primit și 100.000 de euro.


Distribuie