Obiceiuri de seară care îți salvează căsnicia

Distribuie

La începutul relației de abia așteptați să se facă seara, să discutați și să fiți doar voi doi. Acum nu mai e chiar așa, rutina roade relația voastră. Probabil că vă culcați la ore diferite, stați în pat și fie sunteți pe Facebook fie vă uitați la televizor, fără să comunicați cu adevărat.

Vă lipsește un ritual adevărat înainte de culcare. Acesta vă va ajuta să comunicați mai bine și să vă apropiați mai mult. Fiecare seară, fiecare noapte va fi un prilej să reparați căsnicia, crăpătură cu crăpătură.

Încearcă sugestiile noastre.

  1. Setați o oră de culcare!

E o sugestie simplă, nu? Mai greu de realizat. Poate crezi că sunteți adulți, nu aveți nevoie de așa ceva. Dacă vă setați o oră de culcare, toată rutina de dinaintea somnului se va aranja perfect. Dușul de seară, spălatul pe dinți, crema de față vor lua mai puțin timp, iar voi veți ajunge în pat vorbind.

  1. Tehnologie limitată!

Dormitorul trebuie să fie un loc sacru! Decideți împreună o oră de la care nu mai folosiți laptopul, telefonul, tableta sau televizorul în dormitor. Timpul câștigat este timpul vostru!

  1. Timp pentru comunicare!

Soțul și soția au nevoie de discuții personale despre emoții, relația lor sau evoluția personală. Un timp alocat seara acestui tip de discuții. Fără discuții despre activitățile copiilor, despre rata de la bancă sau planurile de weekend.

  1. Sex!

Dacă vă place să programați întâlnirile intime faceți asta. Dacă vă plac lucrurile să se întâmple mai spontan faceți asta. Oboseala și grijile sunt doar scuze!

  1. Te iubesc!

Unii se țin de mână înainte de culcare, alții se sărută pe obraz și unii își spun “Te iubesc!”. Nu adormiți fără să reamintiți partenerului că sentimentele voastre nu s-au schimbat.

unica.ro.


Distribuie
..