„O zi” cu Dan Bălan. DEZVĂLUIRI INEDITE din viaţa renumitului interpret (VIDEO)

Distribuie

Doi ani de experimente muzicale, pentru un sunet ca al celor mai buni artişti din Vest. Dan Bălan, a dezvăluit jurnalistului Cristian Tabără în cadrul proiectului televizat „O zi” de la Prime, ce a făcut în ultimul timp, refugiat în studioul din Londra. Cei doi au avut şi o discuţie de suflet, în care Dan i-a povestit despre frica de a nu fi judecat, dar şi de ce iubeşte Londra.

În ultima vreme Dan Bălan petrece şi câte 14 ore în studiou făcând diverse experimente muzicale, cu orchestre, cor, dar şi formaţii precum Massive Attack:

„Foarte multe piese producţii mari care le-am făcut şi nu le voi scoate, pentru că până la urmă s-a dovedit a fi pur şi simplu o experienţă. Nu e comercial până la urmă, dar e o şcoală foarte, foarte mare pentru mine care o să mă ajute pe viitor.”

Dan obişnuieşte să se plimbe în Hyde Park, situat în inima capitalei britanice. S-a stabilit de ceva tim în Londa, lăsând în spate New-Yorkul. Recunoaşte s-a îndrăgostit de acest oraş acum 13 ani, totuşi decizia de a se muta aici a fost şi una straregică.

„Multă lume spune că e frig, că plouă. Nu e deloc aşa. Timpul e perfect. A fost un moment strategic. Aveam foarte mare activitate în Rusia, şi Estul Europei. Dar vroiam un alt oraş care să fie muzical”, a spus Dan Bălan.

În timpul prânzului, Dan i-a mărturisit jurnalistului Cristian Tabără, că în pofida celebrităţii sale, îi este până acum frică să nu fie judecat, aşa cum i se întâmpla în copilărie:

„Oricum mă prind la gândul, acum în acest interviu, mă gândesc, ce o să spună lumea că stă un pahar de vin lângă mine? Şi până la urmă e o problemă pentru că eu visez să ajung atât de liber.”

Seara cei doi au mers la o plimbare pe Tamisa. Prezenţa lui Dan Bălan nu a trecut neobservată, trei fete din Kazahstan l-au recunoscut şi nu au ezitat să facă poze.

Emisiunea „O zi” cu Dan Bălan o puteţi revedea duminică, la Prime, începând cu ora 12 şi 15 minute.

Totodată, emisiunea integrală o puteţi urmări în video de mai jos.Distribuie
..