O mai ții minte pe Jade din Clona? Ce s-a întâmplat cu ea după despărțirea de Lucas

Distribuie

Giovanna Antonelli este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Brazilia, însă în mintea românilor a rămas cunoscută drept Jade, celebra dansatoare din serialul „Clona”, ce a făcut furori la începutul anilor 2000. 

Povestea frumoasei Jade, o tânăra musulmancă crescută în Occident care este obligată să se supuna regulilor stricte ale Islamului după moartea mamei ei, a ținut cu sufletul la gură milioane de telespectatori.

În timpul filmărilor pentru celebrul serial, Giovanna era căsătorită cu un bărbat pe care îl cunoștea încă din liceu. Ea a divorțat în 2001, iar în 2002 a început o relație cu Murilo Benicio, partenerul ei din ”Clona”, cel care a interpretat personajele Lucas și Leo, cu care are și un băiat, pe nume Pietro. Din nefericire, relația cu Murilo Benicio nu a rezistat, cei doi despărțindu-se în 2007.

În prezent, actrița mai are două fetițe  gemenedin relația cu regizorul Leonardo Nogueira.

La 42 de ani, Giovanna arată incredibil. Nu este doar mamă și actriță, ci și o adevărată femeie de afaceri.

“Am o clinică specializată în epilare cu laser, în viitorul apropiat vreau să deschid împreună cu actorul Reynaldo Gianecchini şi alţi doi parteneri de afaceri un restaurant cu mâncare organică, am propria mea linie de oje, bijuterii şi ochelari de soare. Am fler de comerciant, dar niciodată nu aş vinde ceva ce nu foloseşte la nimic”, a declarat aceasta.

clickpentrufemei.ro


Distribuie
..