O femeie din Căuşeni a vizitat pentru prima dată un stilist. REZULTATUL este ULUITOR (VIDEO)

Distribuie

Visele devin realitate dacă ţi le doreşti cu adevărat şi dorinţele se împlinesc alături de Adrian Ursu, împreună cu echipa emisiunii „Vreau o Minune”.

Havva Sircan şi-a dorit ca bunica ei, Liuba Rău, să meargă la salonul de înfrumuseţare, pentru că niciodată nu a fost pe mâina unui stilist profesionist.

Liuba Răbdău are 62 de ani și este din satul Căinari. Toată viața a muncit la ferma din sat, ca mulgătoare. Are cinci copii și șase nepoți. Nepoțica Havva a rămas în grija mătușii Liuba, de la vîrsta de trei ani. Mama Havvei, Tatiana Răbdău este stabilită cu traiul în Turcia, de 15 ani.

Datorită echipei „Vreau o Minune” bunica Liuba Răbdău pentru prima data a vizitat un salon de frumusețe. Aici, la fel pentru prima data a fost coafată și machiată. Apoi stilistii emisiunii i-au ales şi rochia potrivită.

Rezultatul final a fost spectaculos! Bunica era aşteptată de Havva, fecior dar şi alţi doi nepoţi. Aceştia abia de şi-au recunoscut mama şi bunica.

Momentul culminant şi surpriza pentru toţi a fost apariţia fiicei eroinei, Tatianei Răbdău – mama Havvei care a revenit din Turcia. De la atâtea emoţii Havva nici nu şi-a recunoscut mama.

Familia reîntrăgită şi noua imagine a bunicii au făcut această zi una specială pentru pentru familie.

Emisiunea „Vreau o minune” o puteţi urmări duminică la PRIME, dar și pe Facebook, iar pe minune.prime.md puteți revedea cele mai frumoase surprize gândite de cei mici. 

Proiectul televizat „Vreau o minune!” este un nou pe piaţa internaţională. După ce a fost implementat în Olanda, PRIME este prima televiziune din Europa de Est care a lansat show-ul în care dorinţele merg mai departe de limitele imaginaţiei.


Distribuie
..