O adolescentă de 14 ani a murit electrocutată după ce a încercat să-și încarce telefonul în timp ce făcea baie

Distribuie

Fata încerca să se folosească de un prelungitor atunci când acesta a căzut în apă, lucru care a determinat arderea efectivă a trupului său.

Tânăra locuia în Moscova alături de fratele mai mare și de mama sa, cea din urmă găsindu-i trupul neînsuflețit din care aproape că ieșeau flăcări. Familia se mutase de curând din Republica Moldova în Rusia.

Procurorul Yulia Ivanoca a declarat pentru presa din Rusia că s-a demarat o anchetă pentru a vedea cauzele exacte ale morții fetei.

Când a găsit-o în baie, făra suflare, mama tinerei și-a dat seama că nu mai era nimic de făcut. Adolescenta arpta îngrozitor, pielea de pe ea despicându-se ca și cum ar fi fost arsă de vie.

Mama de 40 de ani s-a dat seama dupa aproximativ 40 de minute că ceva se petrece în baie deoarece fata petrecea timp neobișnuit. A strigat-o să iasă, dar nu a primit niciun răspuns. Electrocutarea a fost atât de puternică încât tânăra nu a mai avut răgaz să strige după ajutor.

Mama fetei susține că a găsit-o cu încărcătorul de la telefon în mână și cu prelungitorul care spânzura de marginea cadei, scrie teotrandafir.com

 


Distribuie