Nuntă de un miliard de dolari, la Moscova. Un oligarh rus şi-a însurat fiul

Distribuie

Un oligarh rus i-a organizat fiului său cea mai luxoasă nuntă din lume. Costul acesteia este estimat la un miliard de dolari. Doar rochia miresei depăseşte 25 de mii de dolari. La evenimentul organizat la Moscova au cântat vedete precum Jennifer Lopez, Sting şi Enrique Iglesias.

 

Banii nu sunt o problemă când un oligarh îşi însoară băiatul. Extravaganţa a atins noi cote la o nuntă organizată la Moscova pentru fiul miliardarului Mihail Guţeriev şi o studentă care i-a devenit soţie.

Pereţii restaurantului din Moscova au fost tapetaţi cu flori naturale. Iar rochia miresei, adusă de la Paris, a costat peste 25 de mii de dolari. Trena a fost atât de grea şi de lungă încât mireasa a avut nevoie de ajutor pentru a urca şi coborî scările.

Oligarhul rus nu s-a uitat la bani nici când a fost vorba despre artiştii chemaţi la nuntă. Jennifer Lopez, Sting şi Enrique Iglesias au cântat pentru mirele de 28 de ani şi mireasa lui, mai tânără cu opt ani. Sumele pe care le-au primit pentru prestaţiile lor nu au fost dezvăluite.

Potrivit Forbes, averea socrului mare este de 6,2 miliarde de doilari. Mikhail Gutseriev s-a îmbogăţit după dizolvarea Uniunii Sovietice, iar acum deţine mai multe companbii energetice. Fiul său a fost educat în Marea Britanie, la Universitatea Oxford. Tânărul s-a întors ulterior la Moscova pentru prelua o parte din afacerile tatălui său.

realitatea.net


Distribuie