Numele tău sexual în funcţie de ZODIE! Racul este „Făcătorul de dragoste”

Distribuie

Cel mai bun mod şi totodată cea mai amuzantă cale de a sintetiza caracterul unei persoane, implicit al unui semn zodiacal este redată de porecle.

Berbec – „Omul minutului”

Nu se va simţi niciodată vinovat să îşi impartă fanteziile nebuneşti şi merge pe principiul „punct ochit, punct lovit”, cât se poate de „în grabă”. Ceea ce nu înseamnă că nu oferă plăceri nebănuite, dar sunt mai mult de natura exclusiv fiziologică.

Taurul – „Romanticul”

O partidă de sex pentru un Taur înseamnă cina de dinainte, lumânărele de lângă cadă.  Când nativul din Taur ştie că tu eşti alesul, pregăteşte-te pentru un preludiu lung şi pasional – ideea e să fii şi tu pe aceeaşi lungime de undă.

Gemenii – „Vorbareţii”

În mijlocul unei partide de sex, Gemenii îşi consuma tot intelectul lor – de la dialoguri incitante la monologuri seducătoare, nativul din Gemeni insistă să nu rămână silenţios.

Racul – „Făcătorul de dragoste”

Racul iubeşte, trăieşte cu pasiune fiecare respiraţie, sexul fiind pentru el mai degrabă un act poetic de frumuseţe şi iubire şi nu un angajament fizic.

Leul – „Narcisistul”

Deşi nu vei uita niciodată o partidă de sex cu un Leu, trebuie să îşi asumi că satisfacerea ta este o chestiune secundară, el fiind centrul universului chiar şi în pat.

Fecioara – „Zeiţa introvertită”

S-ar putea să fi surprins cum timida Fecioară îţi va zgudui lumea cand ţi se va dărui fizic. Dintr-o dată se poate transforma într-o zeiţă a pasiunii care iubeşte micile extravagante sexuale.

Balanţa – „Le connoisseur”

În căutarea armoniei perfecte cu partenerul, nativul din Balanţa mizează pe fiecare detaliu şi pe o acurateţe romantică. Nu îi lipseşte muzica, vinul, lenjeria sexy, uleiul de masaj.

Scorpion – „Vinovatul fară vină”

Adoră perversiunile, dar a ajunge în patul lui înseamnă şi un risc asumat de la început, ce constă în instabilitatea lui. În timp ce tu poţi crede că trăieşti momentul vieţii tale, Scorpionul poate deveni rece şi gata de plecare pentru că, una peste alta, este foarte greu de mulţumit sexual.

Săgetător – „Don Juan sau (Juanita)”

Îşi perfecţionează constant competenţele de seducţie pentru că până nu obţine ceea ce vrea, simte că duce un război deschis cu cineva. Îndemanarea sexuală nu lasă nici ea de dorit, dar nu mai are acelaşi farmec ca vânătoarea.

Capricorn – „Barca plutitoare”

Nativii acestei zodii nu te surprind cu energia lor, dar în mod constant te vor hrăni cu iubirea lor. Fii răbdator cu un Capricorn şi te va răsplăti pe masură! Face greu prima mişcare, iar când ajunge în pat cu cineva tinde să arate tot ce poate.
Vărsător – „Colecţionarul de jucării sexuale”

Dacă faci sex cu o persoana care, din senin, te suprinde cu tot felul de jucarii sexuale scoase de sub pat, atunci să nu ai niciun dubiu – eşti în pat cu un Vărsător.

Peşti – „Pe stil vechi”

Pasiune, dragoste, atenţie, răbdare – acestea vor creiona jocul sexual al Peştilor, dar cel mai probabil celalalt trebuie să facă cea mai mare parte din treabă.

kfetele.ro


Distribuie
..