Noi schimbări în DJ Project! Giulia Anghelescu a concediat-o pe Adela Popescu

Distribuie

Giulia Huidu se reîntoarce în componența Dj Project după cinci ani, în locul Adelei Popescu, ultima cea mai celebră solistă a trupei.

Solista a cântat vreme de doi ani cu trupa însă prima ei sarcină a făcut-o să abandoneze proiectul. Înlocuită provizoriu, toată lumea se așteapta ca Adela Popescu să se reîntoarcă în formație.

Din cauza programului său încărcat, Adelei, proaspăt devenită mamă,  îi este foarte greu în situația actuală să țină pasul cu spectacole, prin țară.

Privind evoluția trupei de la înființare, proiectul timișorenilor tinde să devină mai degrabă un ansamblu având în vedere numărul de soliste schimbate de-alungul timpului. Au debutat cu cea care a devenit între timp Ellie White (Elena Baltagan), apoi au cântat alături Giulia Anghelescu, Claudia Pavel, AdelaPopescu, Ela Rose, pe numele său Manuela Chereji și, mai nou,  de maramureșeanca Xenia Costinar.

DJ Maxx și Gino Manzotti au fost nevoiți să facă aceste noi schimbări în formula proiectului pe de-o parte pentru a atrage din nou atenția asupra trupei iar pe de alta, petru că mai toate fetele care au cântat în Dj Project au ales viața de familie în detrimentul carierei muzicale.

dj-project

dj-project-ela

libertatea.ro


Distribuie