Nicole Kidman spune că mariajul cu Tom Cruise a protejat-o de hărţuirea sexuală

Distribuie

Actriţa Nicole Kidman a vorbit despre relaţia cu fostul ei soţ, actorul Tom Cruise, într-un articol scris pentru New York Magazine, publicat online luni, în care spune că mariajul cu el a protejat-o de hărţuirea sexuală.

Kidman a scris despre femei şi putere. „Să fiu căsătorită cu Tom Cruise la vârsta de 22 de ani este ceva despre care am ezitat mereu să vorbesc, pentru că sunt căsătorită acum cu bărbatul care este marea mea iubire (Keith Urban) şi pare o chestiune lipsită de respect. Aşadar, m-am căsătorit de foarte tânără, dar nu reprezenta o putere pentru mine – era protecţie”.

Cei doi actori s-au căsătorit în 1990, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare la „Days of Thunder”. Cuplul – care a adoptat o fată, Isabella, acum în vârstă de 25 de ani, şi un băiat, Connor, în prezent în vârstă de 23 de ani – a divorţat în 2001.

„M-am măritat din dragoste, dar fiind căsătorită cu un bărbat foarte puternic m-a ferit să fiu hărţuită sexual. Munceam, dar eram foarte ferită. Iar când am ieşit din asta, la 32 – 33 de ani, era ca şi când trebuia să mă maturizez”, a mai scris actriţa.

Acum în vârstă de 51 de ani, Kidman – care are două fiice cu Urban, Sunday şi Faith, de 10, respectiv 7 ani – a mărturisit că a avut parte de „momente #MeToo” în ciuda protecţiei pe care a simţit-o în timpul căsniciei cu Cruise.

„Desigur, am avut momentele mele #MeToo – de când eram mică. Dar vreau să le expun aici? Nu. Reies ele din munca mea? Absolut”, a adăugat ea. Actriţa a mai spus că nu face referire doar la hărţuirea sexuală, ci la întregul sistem al vieţii, la pierderi şi moarte, informează news.ro.

clickpentrufemei.ro


Distribuie