Nicole Kidman, ce transformare! Vedeta a devenit de nerecunoscut

Distribuie

Actrița australiană în vârstă de 51 de ani a renunțat la look-ul glamour pentru a interpreta rolul unui detectiv.

Departe de aspectul ei obișnuit, întotdeauna foarte aranjat, Nicole Kidman este de nerecunoscut în viitorul ei film, thrillerul „Destroyer”, în care joacă rolul unui detectiv. Pentru a o interpreta pe Erin Bell, detectiv al poliției din Los Angeles, actrița a renunțat la pletele sale blonde și a abordat un look complet diferit, mai întunecat și mai serios.

Îmbrăcată cu un bluzon albastru, cu părul negru și cu o privire care exprimă drama personajului său, vedeta s-a transpus perfect în pielea polițistei traumatizate după ce s-a infiltrat într-o grupare criminală.

Transformarea actriței este un element important al filmului, iar trauma personajului său trebuie să fie cât mai evidentă în aspectul acestuia, a explicat regizoarea Karyn Kusama. „A știut tot timpul că ne doream să arate ca o femeie de vârstă medie cu un trecut pe care îl exprimă figura ei. O femeie cu chipul ars de soare și afectat de lipsa somnului și de stres”, a spus ea pentru Vanity Fair.

Nicole Kidman este obișnuită cu schimbările majore de look pentru rolurile sale. În toamna anului trecut, ea a filmat în orașul american Atlanta pentru producția Boy Erased”, bazată pe volumul biografic cu acelaşi titlu. Coafura neobişnuită a actriţei, în combinaţie cu ochelarii de soare pe care îi purta şi cu ţinuta total diferită de ceea ce poartă ea de obicei o făceau de nerecunoscut.

De asemenea, transformarea fizică pentru rolul scriitoarei Virginia Woolf, din „The Hours”, a avut o contribuție însemnată în interpretarea excelentă pentru care actrița a fost distinsă cu premiul Oscar.

Nicole Kidman se află în negocieri pentru a o interpreta pe fosta jurnalistă de la Fox News, Gretchen Carlson, în filmul produs de Annapurna în care va juca și Charlize Theron. Kidman va juca rolul jurnalistei Gretchen Carlson, care a fost la originea primelor acuzaţii publice de hărţuire sexuală care l-au vizat pe Roger Ailes, fondator şi preşedinte-director general al Fox News, în iulie 2016.
Soarta lui Ailes a fost pecetluită câteva săptămâni mai târziu, când Megyn Kelly, una dintre vedetele postului, ce va fi interpretată de Charlize Theron, a declarat că a fost ţinta avansurilor sexuale ale acestuia cu zece ani mai devreme.
Ailes şi-a părăsit funcţia, urmat, câteva luni mai târziu, de un prezentator vedetă al Fox News, Bill O’Reilly, acuzat de mai multe femei de hărţuire sexuală.

La câteva luni de la scandalul Fox, a izbucnit unul similar, vizându-l pe Harvey Weinstein.

Nicole Kidman, o nouă transformare frapantă pentru un rol

Totodată, actrița australiană va filma și pentru „Aquaman” al Warner Bros., adaptarea „Goldfish” şi „Boy Erased”, produs de Focus Features.

Actriţă şi producătoare de film cu dublă cetăţenie, australiană şi americană, Nicole Kidman s-a născut pe 20 iunie 1967, în Hawaii, și este considerată una dintre cele mai talentate actriţe ale generaţiei sale şi una dintre cele mai frumoase femei din lume.
Kidman este celebră pentru rolurile interpretate în filme precum ”To Die For” (1995), de Gus Van Sant, ”Eyes Wide Shut” (1999) – ultimul film al regizorului Stanley Kubrick -, ”Moulin Rouge” – care i-a adus prima nominalizare la Oscar -, ”The Others” (2001), de Alejandro Amenábar.

Devenită după acel rol una dintre cele mai cunoscute şi cel mai bine plătite actriţe de la Hollywood, Nicole Kidman a lucrat cu unii dintre cei mai talentaţi regizori ai lumii şi a experimentat diverse genuri cinematografice, precum drama istorică ”Cold Mountain” (2003), drama teatrală ”Dogville” (2003), thrillerul politic ”The Interpreter” (2005) şi fresca cinematografică ”Australia” (2008).

Interpretările din drama ”Birth” (2004) şi thrillerul ”Paperboy” (2012) i-au adus nominalizări la Globul de Aur.

În 2011 a fost din nou nominalizată la Oscar pentru evoluţia din filmul ”Rabbit Hole”, iar în anul următor a primit prima ei nominalizare la Primetime Emmy Awards pentru rolul Martha Gellhorn din lungmetrajul TV ”Hemingway & Gellhorn”.

Nicole Kidman a fost din nou nominalizată la Oscar în 2017 la categoria ”cea mai bună actriţă în rol secundar” pentru evoluţia sa din filmul ”Lion”.


Distribuie