Neveste perfecte. 3 zodii de femei care sunt binecuvantarea bărbaților

Distribuie

Aceste femei perfecte pentru a prelua rolul de soție sunt născute în următoarele 3 zodii:

Rac

Vei spune că era evident că vom începe cu Racul. Acum, ce e al lui e numai al lui și nu-i putem contesta calitățile. Femeia Rac este întruchiparea soției perfecte. E blândă, e înțelegătoare, e frumoasă și e o gospodină desăvârșită. Ea iubește cu pasiune și tot ceea ce își dorește este binele casei. Știe cum să își facă partenerul să se simtă împlinit pentru că e convinsă că menirea sa tocmai asta este, de a fi soție și mamă.

Capricorn

Când o cunoști prima dată pe femeia din Capricorn n-ai prea putea vedea în ea calități de nevastă perfectă. E rece și distantă și pare mai degrabă preocupată de carieră și de bani. Doar că ea știe foarte bine să se împartă perfect între job și casă. Poate ține cu succes pe umerii săi o gospodărie, o afacere și copii, făcându-și în același timp și familia fericită. Este statorinică și loială și pretinde acest lucru și de la soț.

Leu

Femeia Leu e vanitoasă, dar știe să transforme acest lucru într-un atu. Pentru că e o femeie frumoasă, căreia îi place să fie îngrijită, va fi o mândrie pentru soțul său. Este fermecătoare prin natura sa independentă, dar în același timp este loială și dedicată familiei, soțului. Îi protejează pe cei pe care îi iubește și luptă cu înverșunare pentru ei. Are o inimă uriașă, e curajoasă, dar are nevoie de un soț asemenea ei, potrivit ele.ro.


Distribuie
..