Motivul pentru care oamenii fac SEX cu ochii ÎNCHIŞI

Distribuie

Fiecare om percepe sexul într-un mod aparte. Pentru unii sexul este doar o plăcere, pentru alţii o modalitate de a manifesta dragostea. Felul în care fiecare om face dragoste dezvăluie multe despre percepţia omului asupra sexului. Spre exemplu sexul cu ochii închişi este un fel de a te confrunta cu realitatea din pat.

Se spune că cele mai profunde senzaţii se simt doar cu ochii închişi. În opinia lui Denise J. Charles, expert în relaţii, a face dragoste cu ochii închişi poate releva foarte multe lucruri, iar o parte dintre acestea le vom prezenta mai jos. Aşadar, sexul cu ochii închişi demonstrează următoarele lucruri:

– poate semnifica faptul că nu te împaci prea bine cu propria sexualitate şi ai unele complexe.

– poate indica faptul că savurezi ceea ce urmează să se întâmple şi că te concentrezi astfel încât toate simţurile să fie treze.

– poate sugera că te concentrezi asupra acţiunii în sine pentru a putea pune în practică toate lucrurile învăţate despre sex.

– poate spune că deteşti ceea ce urmează să faceţi. Corpul tău este prezent la locul faptei, însă spiritul este în alta parte. Faptul că stai cu ochii închişi poate demonstra că esti deconectată de partenerul tău şi că ai face orice numai să nu fii goală în braţele lui. O problemă care trebuie rezolvată de urgenţă.

Vorbind despre frică, putem spune că însuşi partenerul sau faptele lui îţi pot inspira pericol şi atunci nu contează dacă e bine să închizi ochii sau nu, pentru că oricum te conduci după instincte. Motivul pentru care deseori femeia închide este faptul că apare o uşoară senzaţie de durere sau simte o ameteală, pentru că se apropie orgasmul. Şi bărbatul închide ochii în timpul sexului atunci când simte o placere atât de mare încât i se contractă toţi muşchii corpului.

Indiferent de motivul pentru care închizi ochii în timpul sexului, dacă acest mod te face să te simţi relaxată şi îţi accentuează plăcerea, atunci nu e nevoie să elimini acest obicei.


Distribuie