Momente cumplite pentru Alina Eremia! Fratele vedetei, chinuit de boală

Distribuie

Unul dintre cei mai promiţători artişti din noua generaţie trece în aceste zile prin momente cumplite, iar sora lui este în alertă. Mircea Eremia se confruntă cu probleme de sănătate serioase.

„Nu am putut să dorm. Toată noaptea m-am zvârcolit în pat, iar dimineaţă am vomitat. Mă simt rău! Cred că răceala şi-a spus cuvântul”, ne-a declarat Mircea Eremia.

Mai mult decât atât, cântăreţul a ţinut morţiş să-şi liniştească fanii şi să-i asigur că în cel mai scurt timp va scăpa de toate probleme medicale: „Iau tratament, ca să mă pun pe picioare. Nu mă răpune pe mine un simplu guturai. În câteva zile o să fiu ca nou. Nu trebuie să se se sperie nimeni”.

Mircea Eremia se bucură de un succes fantastic în cariera muzicală. Încă de la prima lui piesă, tânărul a avut priză la public. Solistul a ajuns rapid în topuri, iar faptul că e fratele Alinei Eremia l-a ajutat foarte mult. Piesa lui de debut, „Ilegal”, a strâns peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube. În 2015, Mircea a avut cel mai bun debut muzical al anului.

 

 

spynews.ro


Distribuie
..