Moment jenant la nunta regală. Unde a mai fost folosită maşina în care a fost adusă Ducesa de Sussex

Distribuie

Dacă tot a fost numită nunta anului, trebuie să ţinem cont în continuare de fiecare detaliu, mai ales că noi aspecte ies la iveală.

 Potrivit Daily Mail, maşina în care Meghan Markle a fost adusă la Biserica St. George, alături de mama sa, Doria Ragland, este acelaşi Rolls-Royce Phantom IV care a fost folosit pentru a o conduce pe Wallis Simpson la înmormântarea soţului ei, Ducele de Windsor, în anul 1972.

La fel ca Meghan Markle, Wallis Simpson era americancă şi divorţată. Aceasta a fost amanta lui Edward al VIII-lea, iar pentru că, în calitate de şef al Bisericii Anglicane, Edward nu se putea căsători cu o femeie divorţată, a preferat să abdice după mai puţin de un an de domnie, decât să re­nunţe la ea.

Dacă acest gest a fost o glumă, nu este prima dată când fosta actriţă trece printr-un moment jenant de când s-a logodit cu Prinţul Harry.

La petrecerea de Crăciun organizată de Regina Elisabeta, la Palatul Buckingham, Prinţesa Michael de Kent a ales să poarte o broşă cu arap, simbol al populaţiei africane, făcând trimitere la mama fostei actriţe, care este de culoare. Mai târziu, Prinţesa i-a cerut scuze pentru alegerea făcută, care provenea de la un servitor negru. De asemenea, apropiaţi ai prinţesei susţin că acesteia în place să iasă în evidenţă şi să şocheze.

one.ro


Distribuie
..