MET GALA 2018: Cele mai extravagante apariţii de pe covorul roşu

Distribuie

Met Gala este unul dintre cele mai mari evenimente de fashion, iar anul acesta alegerile vestimentare ale celebrităţilor nu au dezamăgit, având în vedere prezenţa abundentă a elementelor bisericii catolice.

În fiecare an este aleasă o temă vestimentară care îi pune pe designeri şi stilişti să fie cât mai creativi, iar ediţia din acest an le-a testat limitele prin controversata tematica “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination” unde, atât ţinutele, cât şi accesoriile au fost inspirate din istoria catolicismului.

Coroane, aure, cruci sau aripi, Met Gala 2018 a adus pe covorul roşu o combinaţie spectaculoasă şi privită la un alt nivel, între modă şi religie.

Bine îmbrăcate. Bineînţeles, celebrităţile care au respectat tematica au avut apariţii de efect şi care nu puteau trece neobservate. În capul listei domneşte glorios Rihanna, care aminteşte de vestimentaţia Papei, urmată de Katy Perry, care a ales să poarte o pereche de aripi de înger extravagante şi Zendaya care a ales o ţinută care aminteşte de armura cavalerilor de odinioară, fiind comparată cu Ioana D’Arc. Furori au făcut şi Amber Heard, fosta soţie a lui Jonny Depp, care a întors orice privire cu rochia sa roşie şi Priyanka Chopra care a purtat o rochie de catifea, de culoare roşie, creaţie a casei de modă Ralph Lauren, alături de un accesoriu fabulos pe cap care se prelinge pe umeri şi completează perfect rochia. Jared Leto a fost comparat cu Iisus Hristos, acesta optând ca accesoriu pe cap pentru o coroană ce aminteşte de coroana cu spini, iar Ariana Grande a avut o rochie imprimată cu picture de pe Capela Sixtină.

Prost îmbrăcate. Ca orice eveniment, pe covorul roşu suntem surprinşi şi de apariţii deloc reuşite, iar aici nu putem vorbi doar de cei care nu au respectat tematica galei şi au avut ţinute banale, ci şi de cei care nu au fost deloc inspiraţi de tema impusă. Pe lista neagră se află surorile Kardashian care, ca întotdeauna, au încercat doar să-şi scoată formele voluptoase în evidenţă. Nici Sarah Jessica Parker nu a făcut o alegere prea inspirată. Actriţa a purtat o rochie Dolce & Gabbana aurie, care aminteşte de vestimentaţia preoţilor, alături de un altar pe cap. Cea mai mare dezamăgire a fost apariţia lui Amal Clooney care a ales o pereche de pantaloni purtaţi alături de o trenă cu imprimeu floral.

Olivia Munn

Amber Heard

Frances McDormand in Valentino

Ariana Grande in Vera Wang

Nikki Minaj

Amal Clooney in Richard Quinn

one.ro


Distribuie