Mesajul sfâşietor făcut public de cel mai mare fan al Mădălinei Manole: ”Sunt frânt, dar te voi aştepta…”

Distribuie

Se împlinesc nouă ani de zile de când Mădălina Manole a ales să plece de pe Pământ, iar Daniel Gheorghe, cel mai mare fan al artistei, a ţinut să o comemoreze făcând public un mesaj emoţionant.

Duminică, 14 iulie, se vor împlini nouă ani de când Mădălina Manole s-a sinucis, iar Daniel Gheorghe a făcut public un mesaj sfâşietor pe contul de socializare.
”Timpul nu iartă…
Scrisoare către MĂDĂLINA MANOLE…
Nu înţeleg, sau poate înţeleg prea bine, ce repede zboară timpul… Nu pot să nu mă las copleşit, să nu mă las „pradă” tristeţii şi furiei gândindu-mă la acea zi de 14 iulie 2010… Şi nu ştiu cum, şi de ce, Dumnezeu cheamă „acasă” mult prea devreme pe acei oameni minunaţi de care ne agăţăm uneori cu disperare şi pe care am vrea să-i ştim lângă noi o veşnicie! Fată dragă, nu am înţeles nicidecum de ce Dumnezeu te-a chemat atât de devreme la el. Însă vreau să ştii că nu te-am uitat, că mă gândesc la tine şi că mi-e dor. Numele tău îmi va aminti întotdeauna de acea persoană care ştie să zâmbească şi dintr-o ploaie, mai mult, ştie să facă zâmbete şi în jurul ei. Rugămintea mea ar fi să nu încetezi să ne impresionezi şi să ne binedispui cu muzica ta, pe noi cei care te iubim. Aş vrea să mai spun atâtea, dar prefer ca atunci, când poate vei citi această scrisoare, să nu îţi umple sufletul de lacrimi! Cu tine am început şi cu tine am ajuns aici. Am început împreună, dar acum nu mai eşti aici. Nu mai eşti de mult timp. Nu ştiu pe unde te-ai rătăcit, la alt capăt de drum. Ştiu că m-ai însoţit până aici, dar nu eşti lângă mine. M-am uitat şi în stânga şi în dreapta. Nu eşti nicăieri. Am ochii plini de lacrimi şi mă uit după tine. Da, că tu eşti un singur lucru: fie trecutul meu care mă urmăreşte acum, în prezent, fie prezentul meu pe care nu vreau să îl fac trecut. Te voi ajuta mereu, mereu voi fi alături de tine. Îţi promit! Cu paşi mărunţi şi cu lacrimi în ochi îţi spun ‘Mi-e dor, îmi lipseşti!’, spuse din toată inima. Acum… Am obosit. Sunt frânt, dar nu voi renunţa… Sunt frânt de această pierdere. Poate că sună ciudat, dar te aştept. Cum n-am aşteptat pe nimeni.
De aici de pe pământ, voi trimite „scrisori imaginare” ştiind că „acolo” există cineva care nu va rămâne nepăsător, şi gândul acesta mă va umple de bucurie, de tristeţe, şi cu tăinuită grijă îmi voi ascunde „marea de lacrimi” …
Cu recunoştinţă,
Daniel GHEORGHE”, a fost mesajul postat pe Facebook. 
Mădălina Manole, pe numele real Anca Magdalena Mircea, s-a sinucis în urmă cu aproape nouă ani, în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani după ce a băut Furadan, un pesticid foarte toxic.
Mesajul sfâşietor făcut public de cel mai mare fan al Mădălinei Manole: ”Sunt frânt, dar te voi aştepta...”
În luna iunie a anului 2009, Mădălina Manole a născut un băieţel, iar câteva luni mai târziu s-a căsătorit cu iubitul ei şi tatăl copilului, Petru Mircea. În februarie 2010 „Fata cu părul de foc” a lansat un nou album, intitulat „0 9 Mădălina Manole”.

Distribuie