Mel Gibson, un tip norocos: Iubita lui cu 34 de ani mai tânără, arată senzaţional! FOTO

Distribuie

Rosalind Ross (27 de ani), iubita actorului în vârstă de 61 de ani, a strălucit pe covorul roşu, la premiera filmului „Daddy’s Home 2“.

Sunt 34 de ani între ei şi arată mai degrabă ca un tată şi fiica lui, dar se iubesc şi se potrivesc. După ce la începutul anului au devenit părinţi, Mel Gibson şi mult mai tânăra lui logodnică, Rosalind Ross, sunt în prim-plan la fiecare apariţie publică.

Cei doi au participat la premiera de la Los Angeles a filmului „Daddy’s Home 2”, iar actriţa şi scenarista în vârstă de 27 de ani a atras toate privirile cu rochia sa roşie fără bretele care îi punea în evidenţă bustul şi silueta impecabilă. Ea şi-a completat ţinuta cu sandale crem şi un clutch de culoare roşie.

 

Mel Gibson a optat pentru un costum bleumarin cu haina la doi nasturi şi cămasă albă, fără cravată, descheiată la gât, o ţinută potrivită cu atitudinea lui degajată. Binedispus, starul australian a zâmbit înaintea proiecţiei şi a pozat alături de partenera lui pe covorul roşu.

La premieră au mai fost prezente şi alte vedete, printre care Mark Wahlberg, Alessandra Ambrosio şi Will Ferrell, relatează Daily Mail.

Rosalind Ross şi Mel Gibson au fost în centrul atenţiei la premiera filmului „Daddy’s Home 2”

Fostă campioană la echitaţie, Rosalind Ross a născut un băieţel pe 20 ianuarie, la spitalul din Los Angeles. Acesta este primul ei copil şi al optulea al actorului şi regizorului australian.
Mel Gibson are şase copii cu fosta sa soţie Robyn – artista de makeup Hannah, 36 de ani, care este căsătorită cu muzicianul Kenny Wayne Shepherd, gemenii Edward şi Christian, 34 de ani, William, 32, Louis, 28, Milo, 26, şi adolescentul Thomas, de 16 ani. Mel şi Robyn s-au despărţit în 2006 după 26 de ani de căsnicie. Ei şi-au finalizat divorţul în 2011.

Gibson a tranşat în instanţă o bătălie îndelungată privind pensia alimentară a fetiţei de şase ani, Lucia, pe care o are cu fosta sa iubită, Oksana Grigorieva, de care s-a despărţit în 2010.

Starul a povestit pentru o emisiune din SUA că este atât de obişnuit cu procesul naşterii încât nu mai are emoţii: „Cred că adrenalina mi s-a epuizat, aşa că nu mai reacţionez”, a glumit el.

Cunoscut drept un catolic tradiţionalist, Mel Gibson a regizat controversatul film „Patimile lui Hristos”m care a avut un nesperat succes de box office, în ciuda criticilor care i s-au adus.

El deţine un Oscar pentru cel mai bun regizor, obţinut în 1995 pentru „Braveheart”, notează Mediafax.


Distribuie
..