Meghan Markle, regina ţinutelor all-black. A radiat într-un costum masculin

Distribuie

Alegerile vestimentare pentru care Meghan Markle opteză, ca ducesă, sunt de departe ceea ce ne-am imaginat. Comparativ cu Kate Middleton, soţia Prinţului Harry este mult mai curajoasă şi îndrăzneşte cu fiecare apariţie a sa să încalce (cel puţin) o regulă de protocol. 
Şi de data aceasta, Meghan Markle ”a călcat strâmb” dacă ar fi să o întrebăm pe Majestatea Sa, Regina Elisabeta, fosta actriţă alegând să poarte un costum cu accente masculine, negru. Două ”gafe” într-o singură ţinută? N-am zice. Luând în considerare faptul că Prinţul Harry nu are prea multe şanse la tron, fiind al şaselea succesor, cei doi nu sunt obligaţi să respecte regulile cu stricteţe. Dar, în prezenţa reginei lucrurile stau altfel, iar atunci e musai să fie atenţi la regulile impuse.
Cum Regina Elisabeta nu a fost prin preajmă, Meghan Markle a avut libertatea de a purta ceea ce-i place şi, cum stilul androgin o defineşte perfect, soţia Prinţului Harry a optat pentru Gala WellChild Award din Londra, pentru un costum negru din trei piese de la Altuzarra şi un clutch Stella McCartney.
Nu este prima oară când Meghan Markle se îmbracă în negru de când a intrat în Familia Regală, dar fiind cunoscută ca o rebelă, cu fiecare ocazie de surprinde cu alegerile sale vestimentare. În plus, cocul dezordonat este nelipsit din look-urile sale, nefiind tocmai potrivit pentru o ducesă. Neconformistă sau nu, Brava, Meghan Markle!

Distribuie