Masca „minune”, care ajută părul să crească mai repede. Ai nevoie de doar patru ingrediente

Distribuie

Multe femeie visează să aibă părul lung şi sănătos, însă se confruntă cu creşterea lentă a podoabei capilare. Pentru această problemă există soluţii naturale, cum ar fi masca cu  ou şi lapte.

Regula este simplă, spun specialiştii: cu cât părul este mai sănătos, cu atât va creşte mai repede şi mai frumos. Aşadar, masca cu ou şi lapte este extrem de eficientă în acest sens, dacă este realizată cel puţin o dată la două săptămâni.

Pentru a o prepara ai nevoie de unul sau două ouă (în funcţie de lungimea părului), o ceaşcă de lapte, sucul de la o lămâie şi două linguri de ulei de măsline extravirgin.

Separă albuşurile de gălbenuşuri. Dacă ai părul gras, foloseşte doar albuşurile, iar dacă în al uscat, doar gălbenuşurile. Dacă ai părul normal, poţi folosi oul întreg. Pune oul (sau doar albuşul/gălbenuşul) într-un bol şi bate-l, apoi adaugă laptele şi uleiul şi mixează totul până obţii o compoziţie fină şi lipicioasă. Adaugă apoi sucul de lămâie şi amestecă din nou.

Aplică această compoziţie pe păr şi masează, de la rădăcină până la vârfuri. Acoperă-ţi capul cu o cască de duş, apoi cu un prosop. Lasă să acţioneze 30 de minute sau chiar o oră, apoi clăteşte bine folosind apă doar puţin călduţă. Şamponează apoi părul şi limpezeşte bine părul.

Sursa: andreearaicu.ro

 


Distribuie
..